Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

modeling: 7h

soft: 3dsmax6

model skonczony tzn. ma wszystkie elementy, teraz pare poprawek ktore sam zobaczylem po renderingu ale juz nie mialem czasu zeby poprawic i zabawa z materialami i oswietleniem.

render troche kanciasty bo dalem MSx1 a powinien byc x2

model.jpg

siatki.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Na moje oko całkiem przyjemny model. Na czas renderu przydałoby sie dać ms x2 :). Pozostaje tylko czekać na materiały.

Napisano
  • Autor

probne rendery, mialem troche problemow z meterialem klawiatury ale jakos sobie poradzilem, brakuje jeszcze paru szczegolow jak np. napis z tylu i tloczenia.

na razie nie wlaczony gloss i kaustyka, no i nad swiatlem trzeba posiedziec (narazie env. + 1vray)

test1.jpg

Napisano

Model wygląda ok ale render już nie za bardzo. Strasznie płaskie to wszystko wyszło jakbys nałożył teksturę + jakiś bump, nie do końca czuć że to 3d jest.

Materiały chyba też do poprawy.

Pozdr

Napisano

przykra sprawa kiedy czlowiek sie budzi ze snu, a tu render niewyszedl :(

Napisano

kiedy tak sobie popatrze na te teksty w postaci ms z 1 na 2, to smiac sie, chce ze ludzie takimi pierdolami sie zajmuja. jak cos robisz rob to najlepiej jak umiesz a nie tlumacz sie ze to czy tamto. czirs

Napisano
  • Autor
kiedy tak sobie popatrze na te teksty w postaci ms z 1 na 2, to smiac sie, chce ze ludzie takimi pierdolami sie zajmuja. jak cos robisz rob to najlepiej jak umiesz a nie tlumacz sie ze to czy tamto. czirs

wiesz co to znaczy zapomniec o czyms? o to wlasnie mi chodzilo ze ZAPOMNIALEM zmienic MSx1 na x2 a ze nie mialem czasu zeby znowu renderowac to odrazu wytlumaczylem ta mala kanciastosc.

pzdr.

Napisano
  • Autor

po kilkumiesiecznej przerwie wracam do tego modelu bo chce go w koncu skonczyc :)

bedzie tez wersja nocna (mam nadzieje)

ciagle mecze sie z materialem klawiatury i ekranu.

prosze o opinie i rady.

6681pi8.jpg