Napisano 7 Lipiec 200618 l modeling: 7h soft: 3dsmax6 model skonczony tzn. ma wszystkie elementy, teraz pare poprawek ktore sam zobaczylem po renderingu ale juz nie mialem czasu zeby poprawic i zabawa z materialami i oswietleniem. render troche kanciasty bo dalem MSx1 a powinien byc x2
Napisano 7 Lipiec 200618 l Na moje oko całkiem przyjemny model. Na czas renderu przydałoby sie dać ms x2 :). Pozostaje tylko czekać na materiały.
Napisano 11 Lipiec 200618 l Autor probne rendery, mialem troche problemow z meterialem klawiatury ale jakos sobie poradzilem, brakuje jeszcze paru szczegolow jak np. napis z tylu i tloczenia. na razie nie wlaczony gloss i kaustyka, no i nad swiatlem trzeba posiedziec (narazie env. + 1vray)
Napisano 11 Lipiec 200618 l Model wygląda ok ale render już nie za bardzo. Strasznie płaskie to wszystko wyszło jakbys nałożył teksturę + jakiś bump, nie do końca czuć że to 3d jest. Materiały chyba też do poprawy. Pozdr
Napisano 12 Lipiec 200618 l przykra sprawa kiedy czlowiek sie budzi ze snu, a tu render niewyszedl :(
Napisano 12 Lipiec 200618 l kiedy tak sobie popatrze na te teksty w postaci ms z 1 na 2, to smiac sie, chce ze ludzie takimi pierdolami sie zajmuja. jak cos robisz rob to najlepiej jak umiesz a nie tlumacz sie ze to czy tamto. czirs
Napisano 12 Lipiec 200618 l Autor kiedy tak sobie popatrze na te teksty w postaci ms z 1 na 2, to smiac sie, chce ze ludzie takimi pierdolami sie zajmuja. jak cos robisz rob to najlepiej jak umiesz a nie tlumacz sie ze to czy tamto. czirs wiesz co to znaczy zapomniec o czyms? o to wlasnie mi chodzilo ze ZAPOMNIALEM zmienic MSx1 na x2 a ze nie mialem czasu zeby znowu renderowac to odrazu wytlumaczylem ta mala kanciastosc. pzdr.
Napisano 1 Grudzień 200618 l Autor po kilkumiesiecznej przerwie wracam do tego modelu bo chce go w koncu skonczyc :) bedzie tez wersja nocna (mam nadzieje) ciagle mecze sie z materialem klawiatury i ekranu. prosze o opinie i rady.
Napisano 1 Grudzień 200618 l genialne :) shader przezroczysty tych guzikow super :) pozdro powodzenia