Knysha Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Dżiaz, alez mi sie nudzi. Taki ło projekt pfolio ;X. Nie chcialo mi sie zbytnio myslec nad topem, wiec zostawilem sam tekst ;D klik! Em bede do tego watka wrzucal speed designe, bo bez sensu jest tworzyc nowe watki dla kazdego designu ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Fajne. PS: This site requires Macromedia Flash . . . . . . . Pffffffffffffffffffffff. Polewka. A po co ten flash?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waginus Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Podoba mi się status postaci - jak w rpg'u xD. Pakować pakować i niczego nie żałować :). Reszta obleci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 fajne :) pomyslowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 dla mnie troche bezplciowy i odziwo malo czytelny wszystko takie male, pozatym fiolet razi mnie po oczach, ciezko dokladnie ocenic lay, bo samej grafy jest bardzo malo bardziej mozna skupic sie na ocenie pomyslu, który uhm wymaga dopracowania imo. System skillsow swietny :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abstract Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Knysha ubiegles mnie mialem podobny concept na folio:), na http://flashcomponents.net/(nie chce mi sie teraz szukac w jakim dziale, 5 browcow i cwiarteczka na final mistrzostw robi swoje:))jest fajny component do flasha na przesowanie obrazu w poziomie polecam ci sie z tym zapoznac. pozdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 9 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2006 Fajne. PS: This site requires Macromedia Flash . . . . . . . Pffffffffffffffffffffff. Polewka. A po co ten flash?? Ekhm, bo tak mi sie podoba? Dlaczego nie mialbym uzywac flash'a w portfolio xD? Przeciez mamy XXI wiek ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Róż i za duże simplify ;) A tak to ładne , schuldne takie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 9 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2006 Simply, bo chcialem minimalizm. Poza tym to byl speed ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Lis -> (nadęty Leru mode on) nie widzę w tym nic śmiesznego. Knysha, chce mieć fajny suwaczek to czemu ma nie używać flasha ? strona się raz załaduje i można zrobić fajne przejścia między stronami. Wbrew pozorom to i flash może mało zajmować ;) (piszę wbrew pozorom bo wszystkie strony gdzie wchodzę ładują się długo, że aż się nie chce oglądać). To nie technologia jest zła tylko ludzie, którzy jej używają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 9 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2006 Otoz to Leru. {wazelina mode on} Chyba sobie drukne Twoje foto z iPodem i bede sie do niego codziennie modlil. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Leru to nie technologia jest zla , ani ludzie tez nie sa zli to nasze lacza sa zle 16 kb/s :D Stronka podobuje mnie sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 No można można. Jak narazie to tylko pomysł w jpg. można z tego jeszcze wszystko zrobić. Ale po co używać czegoś z czego pożytek niewielki(w tym przypadku) skoro są do dyspozycji prostsze, tańsze, legalniejsze, rozwiązania. ale to kwestia gustu i potrzeb. :-) mimo wszystko layout fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 oj przecie triala Flasha8 można zaciągnąć więc w czym problem ? :) IMHO inny suwak to jeden (pewnie z wielu) powód dla którego warto użyć flasha :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 9 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2006 Hmm no narazie mam trial'a, ale czekam na Adobe Web Bundle -- mam nadzieje, ze tato gdzies w US taniej wymota ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 te różowe wstawki trochę pedalskie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 te różowe wstawki trochę pedalskie :P buahahah :D ja bym tylko ten roz zmienil :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 Hmm.. co za upał.. nie chce mi sie pisać odpowiedzi, ale co tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2006 Majster, hoo! ;] Maceo - ufff goraco, ale napisz ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 Knysha plz.. ale z tym różem skończ w końcu ;) i pomyśleć że jeszcze nie dawno był z ciebie kompan do bro itp .. a teraz.. aż bał bym się z tobą pić xD róż to zły kolor ;) hhehe pzdr. ale ogólnie portfolio nie jest złe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2006 krzyhhh - buehehe rotfl ;] Ok kolejny speedzik :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 a gdzie róż????? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 to jest pjenkne ;] Ten jest bardzo fajny :) czysty , przejrzysty optymistyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2006 No, ludziska, komentowac oO klik, klik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 IMO byłoby dużo lepiej jakbyś zmirrorował zdjęcie a ten najnowszy bardzo fajny jedyne drobne wady to ciut za duży cień na splash'u i kolor przycisków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 Fajny design tego nowego :) IMHO najlepszy z prezntowanych, ale brakuje mu jeszcze czegoś :) Tego.. czegoś :) Ale jest +5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 o , fajne ..miłe takie :) przejrzyste ;) może za mało szerokie ale ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Fajne. .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2006 Dobra odkopuje. Z nudow - ludzie dajcie prace :U Pseudo splash - nie wiem w sumie po co oO? No i glowny wyglad - nie chcialo mi sie robic podgladu dla kazdej podstrony... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 Trochę chaotycznie. Na stronie niby dużo informacji a niby mało bo z każdego po trochu. Niewiem po co w portfolio takie informacje jak sex, nationality, age ??? Acha. i według jakiej skali oceniasz swoje umiejętności? Może lepiej bez skali. Wydaje mi się że podawanie nazw programów i języków programowania jako umiejętności niejest właściwe. Powinno być raczej Software I'm working in/with Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2006 Pfolio i about me to przykladowe podstrony po kliknieciu :U Odnosnie skills itp - masz racje. Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa :] Quidquid latine dictum sit, altum videtur ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2006 Quidquid latine dictum sit, altum videtur ;) Profecto, amicius ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 Zaraz ja zacznę łaciną sypać. Niestety znam tylko słowa na k , p , d , h i inne potocznieuważane za łacińskie a które nimi niesą :D Dawaj następny lay do ocenki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 Dobra dobra, wygrałeś :) A nie ot'jąc to fajna stronka, interesująco wygladało by jak by te kulki animowaly sie po kliknieciu na nie :) (ze w sensie zbliżaly sie :D). Narazie najlepsza druga speedStronka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2006 Lis - teraz to ja ide spac >:P MaGuu - jak mi sie bedzie chcialo, to wrzuce je do flash'a ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 27 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2007 No to odswiezam ;) Wczesniej przedstawialem projekt pfolio - pocialem, zakodowalem i oddalem na zaliczenie z webdesignu. Ofkoz 5.0 ;) http://www.stal.nowadeba.pl/knysha/webdesign_www_zaliczeniowa/ A tutaj projekt dla klienta {w fazie realizacji} :) http://www.stal.nowadeba.pl/knysha/mastercolors/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 prices.... hm... drogi jesteś :* xD to twoje pfolio mi w 21' strasznie porozwalało.. nie ma nic centralnie. I czy nie za mocny blur na tym "contact" ? co do master colors: fajne kolory i bardzo przejrzysta stronka.. git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 Pierwsza strona jest po prostu świetna (poza zdjęciem po lewej które według mnie psuje całą prostotę designu). Próbowałeś wersję strony z tylko jednym miejscem na informacje? Oglądając kontakt i dział o Tobie oczekuje się tego samego również i po pozostałych działach. Poza tym można również ujednolicić design przez usunięcie białego pola a wstawienie tam np czarnego z jakimiś delikatnymi obramówkami w stylu kolorystycznym kólek po prawej. Ogólnie jednak jestem zdmuchnięty prostotą i elegancją wykonania. Uwielbiam takie rzeczy. Jeśliby do tego dorzucić jakieś onMouseOver'y lub w ogóle zrobić szybciutkiego flasha to na pewno dodałoby to jeszcze więcej jakże porządanego smaczku. Tak trzymaj Knysha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 27 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2007 prices.... hm... drogi jesteś :* xD To sa ceny przykladowe, poza tym juz wspominalem pare razy - webdesigner powinien sie cenic, bo stworzyc dobra strone, to nie latwa sprawa. to twoje pfolio mi w 21' strasznie porozwalało.. nie ma nic centralnie. I czy nie za mocny blur na tym "contact" ? Mozesz wkleic skrina? Leru - spoks ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 Ta pracka zaliczeniowa jest piękna. Fajne kolory i ta klimatyczna czerń jakby to była stronka odnośnie wielkiej produkcji filmowej. Master colors jest prosty ale też ciekawy. Ale jak np. klikam w fotogalerie to stronka z opisem i zdjęciami rozjeżdża mi się w dół a te ramki z prawej i z lewej są niezmienne. Tak ma być czy u mnie jest błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 co do cen to żartowałem że drogo.. Naszczęście CG i web trzyma jako taki poziom cenowy. screen : oryginalnie w 1600x1200 a i może od razy do master colors : zakładka fotogaleria , o firmie i kontakt tak wyłażą : oryginalnie w 1600x1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 27 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2007 Co do MasterColors - efekt 'rozjezdzania sie' - tak ma byc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlooX Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 prices.... hm... drogi jesteś :* xD i prawidłowo. Co do portfolia, to ładne ale to coś po lewej stronie strasznie nie pasuje i psuje całość :( drażni mnie też to że jest wszystko po prawej stronie, jakoś tak głupio, i zawiodłem się na tych kuleczkach, bo byłem pewien że też będą słuzyły jako button, a tu taka wieś i trzeba napis kliknąć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2007 ...to coś po lewej stronie strasznie nie pasuje i psuje całość :( Od zawsze wiedzialem, ze nie jestem fotogeniczny ;[ jakoś tak głupio, i zawiodłem się na tych kuleczkach, bo byłem pewien że też będą słuzyły jako button, a tu taka wieś i trzeba napis kliknąć :D Napis to napis :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 4 Luty 2007 Autor Share Napisano 4 Luty 2007 http://knysha.fotolog.pl/ - takie tam, nowy lay :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hax0r Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 Ja to chciałbym napisać cos o tym laJu z kulkami niebieskimi, mi się podoba tylko ze kulki deko wieksze jako buttony !!! i zamiast twojego foto jedna z twoich prac w jakims dark klimacie w sesie ciemna lub czarno-biala same kulki i napisy wygladaja naprawde fajnie z-animuj je moze i zrób coś naprawdę fajnego !!! powinienes rozwinac ten pomysł bo małe 3d na stronkach naprawde miło wygląda. pozdr0 edit : tak nawiasem mówiąc to podawanie cennika na swojej stronce to wiocha jak dla mnie :) nie bierz tego do siebie oczywiście bo to moje zdanie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duck Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 całkiem przyjemne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 4 Luty 2007 Autor Share Napisano 4 Luty 2007 edit : tak nawiasem mówiąc to podawanie cennika na swojej stronce to wiocha jak dla mnie :) nie bierz tego do siebie oczywiście bo to moje zdanie :P Kolega czyta co pisze? "Examplary", znaczy sie przykladowe, co nie oznacza, ze takie biore pod uwage przy wycenianiu projektu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hax0r Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 Zwracam honor czytałem tylko 1 poscika :) pozdro x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi