Napisano 8 Wrzesień 200321 l W zasadzie nie mialem jej nikomu pokazywac.. ( nie jestem z niej do konca zadowolony - to tylko montaz kilkunastu scenek ) ...ale ciekaw jestem waszych opinii. Piszcie co jest nie tak, co zmienic, co dodac ..moze jeszcze do niej wroce :] Zajmuje ok. 14 MB. http://www.ath.bielsko.pl/~sinclar/ A tutaj kilka screen\'ow z animy :
Napisano 8 Wrzesień 200321 l nie no...fajna animacja...bardzo przekonywująca animacja postaci, nie jest ani sztywna ani nudna, pajączek moze jakby robil nieco cięzsze kroki...ale i tak jest git.... Charecterem studia animowales wszytko? Pozdrawiam
Napisano 8 Wrzesień 200321 l Autor postac babki to mix bipa z koscmi a pajaczek to juz same kosci. Co do ciezkosci poruszania to sie zgadzam, jednak miala to byc w zamysle szybka i zwinna jednostka (wymyslilem juz dla niej takie ruchy, ze...). fajniej by to wygladalo z jakims kurzem itp. a na pewno o niebo lepsze byloby z dzwiekiem ..jednak nie posiadam zadnych sampli
Napisano 9 Wrzesień 200321 l \"taka sobie\" to chyba niezbyt dobre okreslenie;), to calkiem dobra animka:) pozdrawiam:)
Napisano 9 Wrzesień 200321 l Za___sta ta animka:D Szkoda, że dźwięku nie zrobiłeś do niej.To połowa sukcesu. Ale żeś tą panią skąpo ubrał[lol2] Miejscami wychodzą jej (_|_) na wierzch:) Rozumiem, że to zabieg mający zwiększyć popularność animki:D Przyznaję, że jestem pod wrażeniem:] Liczę, że pokażesz jeszcze jakieś animacje. Pozrd[piwo]
Napisano 9 Wrzesień 200321 l Autor nio, czasami cos wyskoczy...hehe. Dzwiek bym chetnie dosztukowal, ale musialby mi ktos dac namiary na jakies sample chodu, walki itp. ..takowych nie posiadam jak i zdolnosci i umiejetnosci w tej materii ...hmm, a moze ma ktos juz jakies dzwieki-gotowce ? - bylbym zobowiazany ;]
Napisano 9 Wrzesień 200321 l Ja mógłbym coś poszukać, albo nagrać, bo mam w sumie dobre mikrofony i mikser:) Powiedz, czego potrzebujesz, to zobaczę co da się zrobić:D
Napisano 9 Wrzesień 200321 l Autor uuu...to by byla dluga lista. Chodziloby o odglosy krokow, ciosy, swisty miecza, uderzenia o metal, drewno, kamien, mechaniczne ruchy, jakies szamotania, glos kobiecy, szumy, troche wiatru, dzwieki do wstawek itp. ...no to wszystko co jest w animie.
Napisano 14 Wrzesień 200321 l Jestem pod takim wrażeniem, że nie wiem, co napisać. Po prostu wypas i wielkie ukłony, no i oczywiście czekam na ciąg dalszy, bo zapowiada się bardzo pozytywnie.
Napisano 18 Wrzesień 200321 l fajne:) do dopracowania niektore ujecia ale ogolnie bardzo fajne/rewelacyjne:)
Napisano 24 Wrzesień 200321 l Autor Dzieki ;]. Juz pomalutku (koncepcyjnie) pracuje nad nastepna ..bedzie o niebo lepsza. Ale ta tez jeszcze troche poprawie i doloze koniecznie dzwieki. Doloze ja do reela nad ktorym pracuje.
Napisano 25 Wrzesień 200321 l Rewelacja!!! Twoj skromny tytul threada nie zachecil mnie wczesniej do pobrania filmiku, a zdecydowanie warto :) Dzwieku faktycznie bardzo brakuje. Od razu dobralem fajna sciezke z soundtracka matrixa i chcialem dodać na próbę, ale nijak nie moge filmu wyedytować. Co to za codec?
Napisano 26 Wrzesień 200321 l bardzo... mnie się to cacko podoba... no i typografia... podaj jakieś szczegóły....np.. programy i kompesory jakich używałeś... ukłony...
Napisano 27 Wrzesień 200321 l Autor Programy ..oczywiscie max 5, pluginy: shag, simclouth, deeppaint, cs. Photoshop, premiere i jesli chodzi o kodek to z tego co pamietam byl to xvid. No i oczywiscie mnostwo pracy i cierpliwosci ;]
Napisano 6 Październik 200321 l naprawde nie lubie kidy ludzie pokazuja takie animacje !!!- czy ja naprawde nic nie umiem po to mecze saie 3 miesiace i mowie o swoim aviku ze jest spoko zeby jakis ...... mi wyskoczyl - i odebral mi sens mojego tworzenia - poszlachtac sie tylko!!- stary pelne uznanie ............. hlip hlip hlip.......
Napisano 17 Październik 200321 l przez moje zabieganie zapomniałem Ci pogratulować!! Naprawdę piękna aniamacja. Strasznie podobaja mi się animacja postaci!! Rewelka! Czekamy na final version :)
Napisano 17 Październik 200321 l Ogólnie animacja bardzo mi sie podoba ale są malutkie błedy: 1. to ladowanie na poczatku (ok 12sek) jest zbyt plynne (wydaje mi sie ze ona powinna bardziej sie pochylic) 2. pomiedzy 15-22sek poakzujesz jak bohaterka maszeruje - ma zbyt meski chod. 3. masz maly blad w riggowaniu rak (ramion) podczas tego marszu jej rece sa zbyt waskie w okolicy pach. 4. pajaczek chodzi bardzo ciezko - to juz wspominali poprzednicy (sam go robiles bo wydaje mi sie ze juz gdzies widzialem bardzo podobnego) 1 z gorszych ujec to to jak pajak trzyma ja w szczekoczulkach i idzie w strone scaigny.... natomiast bardzo podobaja mi sie ujecia ze skokiem ok. 35sek i ostatnie z pajakiem. jesli cos wytknalem ci nieslusznie to przepraszam. pozdro
Napisano 18 Październik 200321 l Calkiem niezly ruch. Wydaje mi sie, ze niezle wybrnales z wielu dosc trudnych ruchow. Dosc razi deformacja ramion, widac to szczegolnie w cyklu chodu, ktory zreszta mi sie podoba, jest bardzo wyrazisty. Fajne sa tez ruchy jak kobitka wymachuje mieczem i jeszcze kilka innych - np. jak uderza w sciane. Najgorzej chyba ladowanie po skoku i po uderzeniu w sciane, tam sie troche lamie widac zarwania mocno. Pajak jak ktos tez wspomnial lekko stapa, ale w ostatnim ujeciu jest ok.