Lis Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 Już cię rodzina z domu wygania Już cię fryzjer z nożycami gania A ty noś, noś, noś długie włosy jak my....... Bardzo fajne. coll.
Baldack Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 powiem tak:D niezle:P...mam 42 tomy DB na polce(wszystkie odcinki) i ten twooj odcinek jest niezly:P...lepsze to niz gt:D ...fajna db'owata kreska:)
artursadlos Napisano 10 Lipiec 2006 Autor Napisano 10 Lipiec 2006 dzieki. to byly czasy! 3 odcinki DB i olowek w lape. kurcze, lezka sie w oku kreci. jak to rysowalem bylem jeszcze w liceum, nie mialem problemow i zadnego stylu jako rysownik;) mam cale tony fanowskich rysunkow z DB. hmm moze zaloze topic i tam je bede wrzucal. co Wy na to?
artursadlos Napisano 10 Lipiec 2006 Autor Napisano 10 Lipiec 2006 znacie moze jakies portale maga/anime gdzie moglbym zamiescic ten komiks co by dotarl do fanow DB?
Baldack Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 ogoolnie patrzac db juz nie jest tak mode ciezko znalesc jakis konkretny adres... szukaj jakies slawne fora o m/a i tam zamieszczaj.
artursadlos Napisano 10 Lipiec 2006 Autor Napisano 10 Lipiec 2006 wlasnie wiem ze to juz nie to co kiedys. ale etedy net to bylo dla mnie marzenie:D
MaGuu Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 błagam skończ ten komiks i dokończ tą walke, bo DB juz tak dawno nie widziałem, a ten Twój komiks mnie wciagnał! :D
Tullaris Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 heh... ja sie wychowałem na DB... super... :)... dlaczego ja nie umiem rysowac?... ;(;(;(;(... bardzo fajne... u mine całe DB z wsyztskimi filmami leży sobie na HDD :)... i masa teledysków... stare dobre dzieje... huh...
RA Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 DB nie trawię, ale rysunkowo prezentuje się przednie. :)
Baldack Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 rysujesz tabletem czy standard owówek+papier+tusz?
artursadlos Napisano 10 Lipiec 2006 Autor Napisano 10 Lipiec 2006 to powstalo z 4-5 lat wstecz. juz tak nie umiem a nawet nie chce.wole po swojemu:) wtedy rysowalem po bożemu. szkic. tusz cienkopisem i duzo cierpliwosci. dzis glownie tablet, choc pozadomem zawsze jestem ze szkicownikiem i rysuje bo kocham to. no i rysunek na papierze nadal jest nie do oddania przez takie medium jak tablet (nawet wacom - a na takim pracuje:)
artursadlos Napisano 10 Lipiec 2006 Autor Napisano 10 Lipiec 2006 apropos, zapraszam do mojej galeri na digarcie:) http://www.digart.pl/pokaz.lista.php?userid=tortur
OmeN2501 Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 No az mi sie DB przypomnial... ogladalem nalogowo swego czasu I tez mnie twoj komiks wciagnal - dawaj ciag dalszy :D
CzAk1 Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 Rysunek Świetny ale to, ze dobrez rysujesz już chyba nie trzeba ci powtarzać. Historyjka doś fajna...napisy mogły by być wyraźniejsze choc i tak jest dobrze bo są czytelne...to najważniejsze. Fantastyczna galeria na Digarcie...szkoda, że u mnie tak pusto i "słabo" na razie. A DB...cóż w rysowaniu szkoliłem się kopiując postacie z DB. Rodzice dso tej pory mnie męczą, że nic nie umiem rysowac tylko te "chiińskie rysuneczki" (a to nie prawda):)
imprecis Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 Po prostu świetne ! Też kiedyś nałogowo oglądałem DB :) W kolekcji do tej pory mam 42 tomy mangi i wszystkie odcinki DB, DBZ, DBGT PL na DVDkach :D
KLICEK Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 genialne :D umarlem z tych wlosow ktory to poziom bedzie ? :D 40 ? Rysuneczki jak z pod reki autora :) pelen szacun
teo-disturbed Napisano 11 Lipiec 2006 Napisano 11 Lipiec 2006 Wyślij to do typów z http://ssjcenter.com/ , to chyba jeden z lepszych serwisów o DB przynajmniej wg. mnie :]
artursadlos Napisano 11 Lipiec 2006 Autor Napisano 11 Lipiec 2006 oks wysle aha, DB jest na gildi http://www.komiks.gildia.pl/
Baldack Napisano 13 Lipiec 2006 Napisano 13 Lipiec 2006 tak sobie to przeczytalem(jeszcze raz:P)... :D...ale z tym afFFFFFFfro przesadziles:D niezle:P a tak wogoole gdzie dalszy ciag?...
Zyler Napisano 14 Lipiec 2006 Napisano 14 Lipiec 2006 Full wypas komiks :D przypominają się stare czasy, aż łza się w oku kręci :))
Gość obo Napisano 14 Lipiec 2006 Napisano 14 Lipiec 2006 No przypomniały sie stare czasy... ekstra Ci to wyszło. Też chetnie zobaczyłbym ciąg dalszy ;) Dzięki że to wstawiłeś :) Pozdro
masz)rum Napisano 14 Lipiec 2006 Napisano 14 Lipiec 2006 ya swietnie ci wyszla kreska db, goku wyglada jak z normalnych odcinkow, respekt ...postacie z db to rowniez moje perwsze eksperymenty z olowkiem
Rekomendowane odpowiedzi