Napisano 10 Lipiec 200618 l Już cię rodzina z domu wygania Już cię fryzjer z nożycami gania A ty noś, noś, noś długie włosy jak my....... Bardzo fajne. coll.
Napisano 10 Lipiec 200618 l powiem tak:D niezle:P...mam 42 tomy DB na polce(wszystkie odcinki) i ten twooj odcinek jest niezly:P...lepsze to niz gt:D ...fajna db'owata kreska:)
Napisano 10 Lipiec 200618 l Autor dzieki. to byly czasy! 3 odcinki DB i olowek w lape. kurcze, lezka sie w oku kreci. jak to rysowalem bylem jeszcze w liceum, nie mialem problemow i zadnego stylu jako rysownik;) mam cale tony fanowskich rysunkow z DB. hmm moze zaloze topic i tam je bede wrzucal. co Wy na to?
Napisano 10 Lipiec 200618 l Autor znacie moze jakies portale maga/anime gdzie moglbym zamiescic ten komiks co by dotarl do fanow DB?
Napisano 10 Lipiec 200618 l ogoolnie patrzac db juz nie jest tak mode ciezko znalesc jakis konkretny adres... szukaj jakies slawne fora o m/a i tam zamieszczaj.
Napisano 10 Lipiec 200618 l Autor wlasnie wiem ze to juz nie to co kiedys. ale etedy net to bylo dla mnie marzenie:D
Napisano 10 Lipiec 200618 l błagam skończ ten komiks i dokończ tą walke, bo DB juz tak dawno nie widziałem, a ten Twój komiks mnie wciagnał! :D
Napisano 10 Lipiec 200618 l heh... ja sie wychowałem na DB... super... :)... dlaczego ja nie umiem rysowac?... ;(;(;(;(... bardzo fajne... u mine całe DB z wsyztskimi filmami leży sobie na HDD :)... i masa teledysków... stare dobre dzieje... huh...
Napisano 10 Lipiec 200618 l Autor to powstalo z 4-5 lat wstecz. juz tak nie umiem a nawet nie chce.wole po swojemu:) wtedy rysowalem po bożemu. szkic. tusz cienkopisem i duzo cierpliwosci. dzis glownie tablet, choc pozadomem zawsze jestem ze szkicownikiem i rysuje bo kocham to. no i rysunek na papierze nadal jest nie do oddania przez takie medium jak tablet (nawet wacom - a na takim pracuje:)
Napisano 10 Lipiec 200618 l Autor apropos, zapraszam do mojej galeri na digarcie:) http://www.digart.pl/pokaz.lista.php?userid=tortur
Napisano 10 Lipiec 200618 l No az mi sie DB przypomnial... ogladalem nalogowo swego czasu I tez mnie twoj komiks wciagnal - dawaj ciag dalszy :D
Napisano 10 Lipiec 200618 l Rysunek Świetny ale to, ze dobrez rysujesz już chyba nie trzeba ci powtarzać. Historyjka doś fajna...napisy mogły by być wyraźniejsze choc i tak jest dobrze bo są czytelne...to najważniejsze. Fantastyczna galeria na Digarcie...szkoda, że u mnie tak pusto i "słabo" na razie. A DB...cóż w rysowaniu szkoliłem się kopiując postacie z DB. Rodzice dso tej pory mnie męczą, że nic nie umiem rysowac tylko te "chiińskie rysuneczki" (a to nie prawda):)
Napisano 10 Lipiec 200618 l Po prostu świetne ! Też kiedyś nałogowo oglądałem DB :) W kolekcji do tej pory mam 42 tomy mangi i wszystkie odcinki DB, DBZ, DBGT PL na DVDkach :D
Napisano 10 Lipiec 200618 l genialne :D umarlem z tych wlosow ktory to poziom bedzie ? :D 40 ? Rysuneczki jak z pod reki autora :) pelen szacun
Napisano 11 Lipiec 200618 l Wyślij to do typów z http://ssjcenter.com/ , to chyba jeden z lepszych serwisów o DB przynajmniej wg. mnie :]
Napisano 13 Lipiec 200618 l tak sobie to przeczytalem(jeszcze raz:P)... :D...ale z tym afFFFFFFfro przesadziles:D niezle:P a tak wogoole gdzie dalszy ciag?...
Napisano 14 Lipiec 200618 l Full wypas komiks :D przypominają się stare czasy, aż łza się w oku kręci :))
Napisano 14 Lipiec 200618 l No przypomniały sie stare czasy... ekstra Ci to wyszło. Też chetnie zobaczyłbym ciąg dalszy ;) Dzięki że to wstawiłeś :) Pozdro
Napisano 14 Lipiec 200618 l ya swietnie ci wyszla kreska db, goku wyglada jak z normalnych odcinkow, respekt ...postacie z db to rowniez moje perwsze eksperymenty z olowkiem