Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam wszystkich forumowiczów i prosze o recenzje mojej pracy (pierwszej postaci). Jak widać praca jest jeszcze nie skończona, ale pracuje nad tym

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jesli nie kalmiesz i to naprawde jest twoja pierwsza postac to tylko pogratulowac:] Wyglada troche jak anorektyczka chude raczki, nozki itp.(ale piers nie pasuje wtedy;)) brakuje jej obojczyka i biodra mogly by byc wydatnijesze nadalo by to jej bardziej kobiecych ksztaltow. glowa lanie wyszla tylko daj jakies inne ujecia i siatki

pozdro

Napisano

(nie moja)

mojej pracy

to w końcu twoja czy nie? :P

strasznie ją głodziłeś... twarz ma całkiem niezłą. daj render na innym tle bo z czarnym się zlewa przez co jest jeszcze chudsza.

Napisano

A mi przypomina budową te postacie z bajek plastelinowych typu "Sąsiedzi":D Mniej więcej na całej długości każdej z kończyn jest ta sama średnica:)

Powodzenia:)

Napisano
  • Autor

nakarmiłem ją troszeczke (nie wiem czy wystarczająco) poprawiłem barki i znalazłem obojczyk a nawet 2!. W końcu wysłałem na RTG. Jak teraz wygląda? Dodaje jeszcze dłoń.

Napisano

Jak dajesz siatki dawaj bez MS'a bo z MS'em to nikt Ci nie pomoże...:)

Zgrabna jest z tyłu , ale część lędźwiowa się zapadła :P

Napisano

Od tych siatek to można oczpląsu dostać, nie da sie jej w jakiś sensowny sposób pokazać, może to być nawe zrzut z ekranu.

Dłoń całkiem ładna, nadgarstek do poprawy.

Napisano
  • Autor

w kąciku oka to raczej nie jest bug, tylko moze źle zrobione:) (nie wiem jak to sie nazywa ale takie coś tam jest :P )

Napisano

od tyłu bary wygladaja troche jak na faceta. Chyba :) Tak troche sztywna jest, jakby miała zakwasy albo cos w tym stylu...

Napisano
  • Autor

poprawiłem rękę i wygląda teraz tak; rozumiem że stopa też do poprawki; sztywne bary.... hmmm kto jej zrobi masaż? tez je poprawie

Napisano

noga do poprawy, dłoń poprawiłeś i jest spoczko, detale bym dodał w zbrashu. Aha i zrób coś z tą głową bo wygląda jak od manekina, ale napisałeś, że to pierwszy model to jest spoko. pozdro

Napisano

Hmm , cos mi sie wydaje , jak bym widzial ( robil ) cos podobnego??

Powiedz , korzystasz z jakiegos tutka ,czy o tak , innowacja :)??

Napisano
  • Autor

jedziesz nad jeziorko (zbierasz materiały znaczy się :) ) wracasz do domu i robisz; wszystko z obserwacji; editable poly - bawisz sie vertex'ami powodzenia

no dobra po wakacjach wyszło coś takiego

Napisano

cos z głowa jest nei tak ma taki ostry kant na czubku :p no chyba ze to ma być kiedyś róg :p hehehe