Napisano 12 Lipiec 200618 l witam wszystkich forumowiczów i prosze o recenzje mojej pracy (pierwszej postaci). Jak widać praca jest jeszcze nie skończona, ale pracuje nad tym
Napisano 12 Lipiec 200618 l jesli nie kalmiesz i to naprawde jest twoja pierwsza postac to tylko pogratulowac:] Wyglada troche jak anorektyczka chude raczki, nozki itp.(ale piers nie pasuje wtedy;)) brakuje jej obojczyka i biodra mogly by byc wydatnijesze nadalo by to jej bardziej kobiecych ksztaltow. glowa lanie wyszla tylko daj jakies inne ujecia i siatki pozdro
Napisano 12 Lipiec 200618 l (nie moja) mojej pracy to w końcu twoja czy nie? :P strasznie ją głodziłeś... twarz ma całkiem niezłą. daj render na innym tle bo z czarnym się zlewa przez co jest jeszcze chudsza.
Napisano 12 Lipiec 200618 l A mi przypomina budową te postacie z bajek plastelinowych typu "Sąsiedzi":D Mniej więcej na całej długości każdej z kończyn jest ta sama średnica:) Powodzenia:)
Napisano 12 Lipiec 200618 l Autor nakarmiłem ją troszeczke (nie wiem czy wystarczająco) poprawiłem barki i znalazłem obojczyk a nawet 2!. W końcu wysłałem na RTG. Jak teraz wygląda? Dodaje jeszcze dłoń.
Napisano 12 Lipiec 200618 l Jak dajesz siatki dawaj bez MS'a bo z MS'em to nikt Ci nie pomoże...:) Zgrabna jest z tyłu , ale część lędźwiowa się zapadła :P
Napisano 12 Lipiec 200618 l Od tych siatek to można oczpląsu dostać, nie da sie jej w jakiś sensowny sposób pokazać, może to być nawe zrzut z ekranu. Dłoń całkiem ładna, nadgarstek do poprawy.
Napisano 12 Lipiec 200618 l Autor w kąciku oka to raczej nie jest bug, tylko moze źle zrobione:) (nie wiem jak to sie nazywa ale takie coś tam jest :P )
Napisano 13 Lipiec 200618 l od tyłu bary wygladaja troche jak na faceta. Chyba :) Tak troche sztywna jest, jakby miała zakwasy albo cos w tym stylu...
Napisano 13 Lipiec 200618 l Autor poprawiłem rękę i wygląda teraz tak; rozumiem że stopa też do poprawki; sztywne bary.... hmmm kto jej zrobi masaż? tez je poprawie
Napisano 13 Lipiec 200618 l noga do poprawy, dłoń poprawiłeś i jest spoczko, detale bym dodał w zbrashu. Aha i zrób coś z tą głową bo wygląda jak od manekina, ale napisałeś, że to pierwszy model to jest spoko. pozdro
Napisano 16 Lipiec 200618 l Autor no dobra stopa wygląda teraz tak; dobrze ? jak poprawie kolano to pokaże
Napisano 21 Lipiec 200618 l Hmm , cos mi sie wydaje , jak bym widzial ( robil ) cos podobnego?? Powiedz , korzystasz z jakiegos tutka ,czy o tak , innowacja :)??
Napisano 21 Lipiec 200618 l Autor jedziesz nad jeziorko (zbierasz materiały znaczy się :) ) wracasz do domu i robisz; wszystko z obserwacji; editable poly - bawisz sie vertex'ami powodzenia no dobra po wakacjach wyszło coś takiego
Napisano 30 Lipiec 200618 l cos z głowa jest nei tak ma taki ostry kant na czubku :p no chyba ze to ma być kiedyś róg :p hehehe