Napisano 13 Lipiec 200618 l wyglada fajnie, trzyma klimat, pokaz siatke, popraw materialy bo slabiutkie pozdr
Napisano 17 Lipiec 200618 l Dzieki, jutro poprawie jeszcze tego buga na uszach, i biore sie za modelowanie tulowia. Wilk bedzie mial indianska przepaske i wlocznie w reku, moze pomysle nad jakims piorkiem na glowie(albo calym piuropuszem). Zastanawiam sie jeszcze nad tlem, jesli macie jakies sugestie to chetnie poslucham. Pozdro
Napisano 17 Lipiec 200618 l nom ciekawy ale imho trocha psuje kwadrarowe oczodoły i te wciecie z przodu pyska ja bym zrobił węższe trza przyznac iz charakter to to ma
Napisano 17 Lipiec 200618 l Wcicie wydaje mi sie ok. nie kumam o co chodzi z kwadratowymi oczodolami :P
Napisano 19 Lipiec 200618 l nos mu się za bardzo błyszczy miniaturkę - edytujesz pierwszy post, i w załączniku dodajesz obrazek.
Napisano 19 Lipiec 200618 l A czy te żeby/kły nie powinny być bielsz/jaśniejsze, a może ich szarość to efekt długoletniego osadu ;))) Naprawdę sympatyczny model :)
Napisano 27 Lipiec 200618 l początki tułowia, doszedlem do wniosku ze wilk bedzie mial brzuchala(referki mam na miejscu:P)
Napisano 27 Lipiec 200618 l zapowiada sie perwersyjnie;) moze w scenie z malym bezbronnym czerwonym "kapturkiem"?
Napisano 27 Lipiec 200618 l wilki mają kilka par sutków :Pten trochę zbyt człowieczo wyszedł z taką klatą
Napisano 27 Lipiec 200618 l Bo to bdzie pol czlowiek, pol pies a w 3/4 borsuk.....A tak na powaznie to takie jest zalozenie....
Napisano 27 Lipiec 200618 l suty mu za bardzo stercza;) i cos na dole brzucha sie krzaczy.. rozsun figlarnie mu te gaty, a kapturek na kleczki blagajac o litosc;)
Napisano 27 Lipiec 200618 l suty mu za bardzo stercza;) A ty tylo o jednym... cos na dole brzucha sie krzaczy Jesli mowisz o tym pod brzuchem to jest to zakonczenie przepaski(???) z ktorego beda zwisac sznureczki....
Napisano 27 Lipiec 200618 l w zalaczniku masz to o co mi chodzilo bo moze i stary jestem ale jeszcze potrafie rozroznic przepaske od buga;) ta tam jak dla mnie zbyt kanciasto i jakos tak nierowno ten brzuchol sie konczy