mentaller Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 pomimo tego byłeś najlepszy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 Za dużego skilla mają ci ludzie jak dla mnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 Ja tam byłem chłopcem do bicia...na poczatku nie wiedzialem, jak sie uleczyc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 Cwiczcie panowie :) bierzcie przyklad z =MF= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 No...robiłem za mięso armatnie...ale mozna powiedziec, że nauczyłem się w to troche grać. Trening czyni mistrza. Następnym razem będzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 tez chce pograc ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 Jutro illy :) Te same godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 serwus a nie lepiej założyć i zostawić na stałe kanał na ircu ? wtedy byśmy mogli się spotykać i rozmawiać nonstoperek :) zapraszam na #maya2 . spokojnie można sie tam wbijać. koniecznie z dwójeczką. wejście z róznych serwerów , np. warszawa.irc.pl , lublin.irc.pl , krakow.irc.pl siedzimy tam non-stop - i nie sugerować sie nazwą ! , siedzą zarówno maxarze , jak i majowicze :) zapraszam, bo ten chat z głownej strony to mocno kiepski jest :( pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 Jutro illy Te same godziny. chodzi o sprzet a nie o czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 hej hej koledzy! Gramy na 212.191.170.170:27990 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 illy, no to siup do kafejki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 gramy coś dziś??:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 No ja byłem a tam pusto...co jest? Ja tu trening, trening...morduje zabijam by być najlepszym...ale sam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 tylko nie ten serwer co wczoraj, bo beznadziejny jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 co za różnica co za serwer był? kilku palantów a serwer był dobry :) Gramy na tym samym. o 20:00 na 212.191.170.170:27990 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 chozi o to że jest jedna mapa i do tego death match a nie objective Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 o ktoorej?...moze wreszcie mi sie uda byc w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 Master przecież objective jest tylko nikt go nie wypełniał prócz mnie :P i Ciebie podczas pilnowania drugiego działa. Nie ma rotacji map ale możemy ją przegłosować (mapę) albo kampanię map:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 Gybyście mnie nie zabijali, to też wypełniałbym objectives. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 czym jest spowodowane jak np wyskakuje cannot connect to server ? albo jak niemiłosiernie szarpie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 Lagiem? albo bugiem gry JUZ GRAMY , NA WAS CZEKAMY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 szkoda że kome nie ma - chętnie bym z nim pograł. btw jaki zawsze ping wybieracie przy wyborze serwera tzn jaki jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 lipa jakaś. wchodze na server a tu po chwili ktos mnie wykoał. wchodze po raz drugi to samo. kto to obsługuje??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 tweety , ja nie wiem ...jakos powoli Ci sie łączy... :P Ale headshoty dostałeś :D hindus - pingi srednio mamy po 15-50 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 a ja mam takie pingi że nie moge grać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 byłoa fajno alke nic nie kumam. pierwszy raz a już headshot :( chveti mnie nie lubi :( :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 Hehe..fajnie było:) Szybko się ucze. Już nie jestem chłopcem do bicia. Tym razem nawet troche wojowałem...trzech na raz rozwaliłem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 17 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2006 ściągam to całe ET, może następnym razem pogram z Wami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 no calkiem niezle bylo:) imo ta druga mapa zdecydowanie lepsza, mozna bylo sobie snajperem poszalec :D Kiedu powtorka;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 może jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 JACY KOLESIE 3x PISALEM, ZEBYSCIE DO MNIE NAPISALI !!!!!!, NARA ******** :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 17 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2006 Co musiałbym do podstawki doinstalować? Jakieś patche cy cóś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 emepeck- zainstaluj to http://returntocastlewolfenstein.filefront.com/file/ET_Patch_Windows;39483 mentaller- czemu nie:) najlepiej tez gdzies o 20.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 17 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2006 o 20 to ciężko będzie :( ja do kompa ok 22 siadam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 właśnie, własnie ;]. po wgraniu patcha mam taki problem, że lista serwerów lata mi jak oszalała (tak jak bym wciskał non stop klawisz 'page up'). ktoś spotkał się z czyms takim? przez to nie mogę wybrać żadnego serwera, jedynie connect to ip . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 empeck- no jak ci sie uda nkrecic ludzi na pozniejsza godzine np. o 0.00 to czemu nie:) mentaller- tez tak mam trzeba sie chyba do tego przyzwyczaic;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 używajcie programu The All Seeing Eye Matti » za dużo się zastanawiasz przed strzałem , za dużo celujesz ;) Jak Cię podglądałem to to przyczaiłem.Ja jestem chętny na rundkę od 24 - 2 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 hm, chyba na razie sobie nie pogram, bo nie działa mi. pewnie mam złe stery do grafy. nie działają mi zadne gry na enginie q3 albo d3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 we listopaadzie wyniose inicjatywe powrocenia do et, narazie bawcie sie sami, nawet skrina nie dacie, spadajcie mkk3a; jak masz gforce, nvidia czy cos to szukaj detonatorow 7x.xx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 po wgraniu patcha mam taki problem, że lista serwerów lata mi jak oszalała (tak jak bym wciskał non stop klawisz 'page up') jest taki guziczek jak "stop refresh" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 heh chveti tak na serio to dzis gralem w ET pierwszy raz:] i walki full-contact konczyly sie moja smiercia:) wiec wolalem przyczaic sie i ze "snajperki" sciagac:) ale i tak jestem z siebie dumny pare osob trafilem;) ja tez chetnie bym zgralbym o 0.00 wiec jak cos to dajcie znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 Już gram :) sniper war? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 no to dajemy:) wpadac ludzie:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 kiedy kiedy gdzie?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 cały czas na tym samym :] 212.191.170.170:27990 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 dobra dajcie jeszcze raz ten link do wolfa i do patcha bo nie chce mi się przeglądac a był bym chętny dzisiaj/jutro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 18 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2006 http://www.google.com ;) hyhy, poszukac się nie chce? http://www.3dgamers.com/dlselect/games/wolfensteinet/et_patch_2_60.exe.html http://www.3dgamers.com/dlselect/games/wolfensteinet/wolfet.exe.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 nie wiedziałem który jest dobry i czy to jakas roznica ;) dobra niechciało mi sie xD Dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 ile ten ET zajmuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 18 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2006 270,305,943 bytes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi