Skocz do zawartości

Max3d.pl Community - Game tournament.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 261
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No...robiłem za mięso armatnie...ale mozna powiedziec, że nauczyłem się w to troche grać. Trening czyni mistrza. Następnym razem będzie lepiej.

Napisano

serwus

a nie lepiej założyć i zostawić na stałe kanał na ircu ? wtedy byśmy mogli się spotykać i rozmawiać nonstoperek :)

zapraszam na #maya2 . spokojnie można sie tam wbijać.

koniecznie z dwójeczką. wejście z róznych serwerów , np. warszawa.irc.pl , lublin.irc.pl , krakow.irc.pl

siedzimy tam non-stop - i nie sugerować sie nazwą ! , siedzą zarówno maxarze , jak i majowicze :)

zapraszam, bo ten chat z głownej strony to mocno kiepski jest :(

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Napisano

Master przecież objective jest tylko nikt go nie wypełniał prócz mnie :P i Ciebie podczas pilnowania drugiego działa. Nie ma rotacji map ale możemy ją przegłosować (mapę) albo kampanię map:)

Napisano

Hehe..fajnie było:) Szybko się ucze. Już nie jestem chłopcem do bicia. Tym razem nawet troche wojowałem...trzech na raz rozwaliłem:D

Napisano

właśnie, własnie ;]. po wgraniu patcha mam taki problem, że lista serwerów lata mi jak oszalała (tak jak bym wciskał non stop klawisz 'page up'). ktoś spotkał się z czyms takim? przez to nie mogę wybrać żadnego serwera, jedynie connect to ip .

Napisano

empeck- no jak ci sie uda nkrecic ludzi na pozniejsza godzine np. o 0.00 to czemu nie:)

mentaller- tez tak mam trzeba sie chyba do tego przyzwyczaic;)

Napisano

używajcie programu The All Seeing Eye

Matti » za dużo się zastanawiasz przed strzałem , za dużo celujesz ;) Jak Cię podglądałem to to przyczaiłem.Ja jestem chętny na rundkę od 24 - 2 :)

Napisano

hm, chyba na razie sobie nie pogram, bo nie działa mi. pewnie mam złe stery do grafy. nie działają mi zadne gry na enginie q3 albo d3.

Napisano

we listopaadzie wyniose inicjatywe powrocenia do et, narazie bawcie sie sami, nawet skrina nie dacie,

spadajcie

mkk3a; jak masz gforce, nvidia czy cos to szukaj detonatorow 7x.xx

Napisano
po wgraniu patcha mam taki problem, że lista serwerów lata mi jak oszalała (tak jak bym wciskał non stop klawisz 'page up')

jest taki guziczek jak "stop refresh"

Napisano

heh chveti tak na serio to dzis gralem w ET pierwszy raz:] i walki full-contact konczyly sie moja smiercia:) wiec wolalem przyczaic sie i ze "snajperki" sciagac:) ale i tak jestem z siebie dumny pare osob trafilem;) ja tez chetnie bym zgralbym o 0.00 wiec jak cos to dajcie znac