Hindus Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 ale jakos mnie calkowicie olał :/ Adek jak i zresztą każdy mod ma 150 innych spraw dziennie i nie żyje tylko portalem - wiec ciezko mieć na wszystko oko i pamietac o wszystkich rzeczach - miej to na uwadze następnym razem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 o a u mnie działa :] Buhahahaa XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Mod spammer , oj spammer... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 To może zrobimy to na zasadzie cos za cos ;) user który np zrobi własny tutek do bazy max3d dostanie taką opcje ;) oczywiscie tutek na poziomie a nie 'jak wstawic czajnik do sceny' wtedy baza by urosła - albo cos na ten wzór, można by pomyśleć. Wtedy lista osób i do Adka. Wiem kto by pierwszego tutka napisał ;) to oddawac punkty za tutki ;] pamietam, mialem 7 ;] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 a ja prponuję inaczej. każdy kto ma więcej niż 70 pkt reputacji dostałby taką mozliwość. wiadomo, że punkty dostaje się nie za pierdoły ale za konkretne rzeczy. wiadomo też, że admin widzi ile kto ma pkt. więc jeśli ktoś ma tyle punktów dostae taką możliwość. z zastrzeżeniem, że zmiana opisu nie może być częśtsza niż raz na 3mce. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 o a u mnie działa :] Buhahahaa XD rotflik uhaha rotflik i dont get it ?! Wracajac do tematu to walic te podpisy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 Wracajac do tematu to walic te podpisy ;) konkretnie i treściwie, popieram ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 Też popieram, poszedłbm jeszcze krok dalej i modom też zabrał. Niech mają bezduszne Moderator ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 Albo zmienic im podpis na Moherator, hmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 lub co gorsza Heterator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 a ja prponuję inaczej. każdy kto ma więcej niż 70 pkt reputacji dostałby taką mozliwość. wiadomo, że punkty dostaje się nie za pierdoły ale za konkretne rzeczy. wiadomo też, że admin widzi ile kto ma pkt. więc jeśli ktoś ma tyle punktów dostae taką możliwość. z zastrzeżeniem, że zmiana opisu nie może być częśtsza niż raz na 3mce. hhahahahahhaa czekaj, pokaze ci za co dostalem negatywa ;] Za wszechobecny narcyzm... dalej uwazasz ze reputacja jest ok? lub co gorsza Heterator Aerator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 to moze wprowadzcie to wszystko naraz, tylko zmeincie opis strony mataname strony na "strona niezawierajaca klamek"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Panowie sorki ze odkopuje watek ale nie zagladalem tu baaaardzo dawno temu i jeszcze nigdy sie tak nie ubawilem czytajac topik jak ten Liste zyczen !!! Myslalem ze z krzesla spadne! Naprawde potraficie rozbawic! Teraz jak bede mial zly humor to wiem ze jak przeczytam sobie ten watek to wroci mi od razu! Pozdrawiam wszystkich!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi