Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

..:: Wiktor ::.. zle sie wydrukował

a co do renderu po WIP'ie spodziewałem się lepszego ale wybaczam ci bo modele są staranie wykonnane, teksturka na regale mi sie nie podoba ale i tak pozytywnie:)

Napisano

Moge powiedzieć że bardzo mi sie podoba tylko materiał obudowy kompa nie za bardzo...i krzesło zlewa sie z podłoga...ale tak to pozytywnie

Pozdrawiam

Napisano

Tomuś - zlewa sie bo krzesło jest neibieskie i panele też. no juz nic na to nie poradze ;)

Wielka_Siostra - thx

Georgas - jaki słaby sampling?! o czym ty gadasz?! i moze sprecyzuj "render do bani"?

tu kolejne ujęcie:

Pokoj-biurko.jpg

Napisano

Chyba wiem o co chodzi koledze Gorgasowi... Szum... Widać szum na renderze. Zwieksz sample dla Vray light. I proponuje dac filtr Calltum-Rom czy jakos tak (nie wiem, nie chce mi sie maxa otwierac) ;P

Napisano

bardzo ładnie, kawał dobrej roboty, detale mniam, masz dwa takie same cd jeden na stole drugi na półce (ale znalazł !!), może trochę za bardzo przepalone za oknem ?

Napisano

bardzo ładne swiatełko, czarne zasłony mmm wypas, modele równiez fajne, tylko nie wiem z kąd odbija sie zółte swiatło na obudowie od kompa ;]

Ogólnie bardzo ładnie.

pozdr

Napisano

No naprawde jest wypas, detale powalaja. Mam taką samą lampke :P

i chyba ta tekstura bialo niebieskiej kratki jest rozmyta

pozdro

a, i jeden lisc przenika przez doniczke :]

Napisano

Cześć. Jak dla mnie bardzo fajnie. Prawie idealnie, ale czegoś mi brakuje i nie wiem czego. Może jak sie poprzygladam dluzej to czego sie dopatrze :).

Widze ze sluchasz GODSMACK, super kapelka :).

Napisano

pikSar - a to spryciarz, zauważył :) ale powiem nawet więcej. są 2 takie pary. druga to CD z lewej na półca oraz ta ktora lezy na biurku (ale jest strasznie przepalona i praktycznie nie da sie rozpoznac okładki).

JunioR - czarny rulezz, nie? :) choc moja mama na poczatku dosyc sceptycznie odniosła sie do pomysłu zawieszenia czarnych zasłon. żółte refleksy na kompie, to mocno oswietlona szafka na lewo od deski.

malik - z tym lisciem tez zauwazylem, ale juz nie chcialo mi sie poprawiac. tex kratki na pewno nie jest rozmyta, moze tylko tak wyglada na renderze.

ironteeth - thx

marunioms - Godsmack rulezzz. pozostałe CD na polce to RATM "RATM" oraz Korn "Issues". mialem jheszcze w planie wrzucic "Among the living" Antraxu, "Mutter" Rammsteina oraz "Through ashes of empire" Machine Head, ale jakos juz mi sie nie chciało :)

Master Kiełbaster - część ziarna to GI, cienie od vraylightów oraz artefakty od brushed metal, a część (ale taki naprawde delikatny) to juz postprodukcja w PSie.

http://www.mkk3a.republika.pl/Finished/Pokoj-deska.jpg

http://www.mkk3a.republika.pl/Finished/Pokoj-lozko.jpg

Napisano

ale pojechałeś tym szerokim kątem, aż boli. Chyba Ci mówiłem o umieszczaniu kamery za ścinami ? :]

Technicznie jest ok, światełko spoko, materiały też dobre, modelki super, trochę ziarnisto. Ale kompozycyjnie mnie absolutnie nie przekonałeś, kadry przypadkowe, przypomina to jakbyś wszedł do pokoju z aparacikiem trzesnął 4 fotki "od niechcenia", nie widać przemyślenia. Takie moje zdanie :]

Piozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności