mkk3a Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 witam pewnie wiele osób juz zna te prace z działu Wip. w koncu po długich mękach dotarłem do konca. na razie jeden render przedstawiający widok ogólny jak sie wchodzi do pokoju. wkrótce będzie zbliżenie na deskę kreslarską oraz widok na wejscie do pokoju. LINK DO UJĘCIA NA OKNO LINK DO UJĘCIA NA BIURKO LINK DO UJĘCIA NA ŁÓŻKO I WEJŚCIE LINK DO UJĘCIA NA DESKĘ KREŚLARSKĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 A dlaczego napis na segregatorze "KOSZTORYSY" jest w odbiciu lustrzanym...?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 ..:: Wiktor ::.. zle sie wydrukował a co do renderu po WIP'ie spodziewałem się lepszego ale wybaczam ci bo modele są staranie wykonnane, teksturka na regale mi sie nie podoba ale i tak pozytywnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 Moge powiedzieć że bardzo mi sie podoba tylko materiał obudowy kompa nie za bardzo...i krzesło zlewa sie z podłoga...ale tak to pozytywnie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielka_Siostra Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 Bardzo ładnie, a ilość szczegółów imponuje:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 Bardzo słaby sampling, modele fajne ale render do bani, mogłeś poświęcić więcej czasu na render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 19 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2006 Tomuś - zlewa sie bo krzesło jest neibieskie i panele też. no juz nic na to nie poradze ;) Wielka_Siostra - thx Georgas - jaki słaby sampling?! o czym ty gadasz?! i moze sprecyzuj "render do bani"? tu kolejne ujęcie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yooshi Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Chyba wiem o co chodzi koledze Gorgasowi... Szum... Widać szum na renderze. Zwieksz sample dla Vray light. I proponuje dac filtr Calltum-Rom czy jakos tak (nie wiem, nie chce mi sie maxa otwierac) ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 bardzo ładnie, kawał dobrej roboty, detale mniam, masz dwa takie same cd jeden na stole drugi na półce (ale znalazł !!), może trochę za bardzo przepalone za oknem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 bardzo ładne swiatełko, czarne zasłony mmm wypas, modele równiez fajne, tylko nie wiem z kąd odbija sie zółte swiatło na obudowie od kompa ;] Ogólnie bardzo ładnie. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malik Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 No naprawde jest wypas, detale powalaja. Mam taką samą lampke :P i chyba ta tekstura bialo niebieskiej kratki jest rozmyta pozdro a, i jeden lisc przenika przez doniczke :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ironteeth Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 Bardzo mi się podoba. Dobra robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marunioms Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 Cześć. Jak dla mnie bardzo fajnie. Prawie idealnie, ale czegoś mi brakuje i nie wiem czego. Może jak sie poprzygladam dluzej to czego sie dopatrze :). Widze ze sluchasz GODSMACK, super kapelka :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 jest ziarno tyle że rozmyte. modeling kul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 20 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2006 pikSar - a to spryciarz, zauważył :) ale powiem nawet więcej. są 2 takie pary. druga to CD z lewej na półca oraz ta ktora lezy na biurku (ale jest strasznie przepalona i praktycznie nie da sie rozpoznac okładki). JunioR - czarny rulezz, nie? :) choc moja mama na poczatku dosyc sceptycznie odniosła sie do pomysłu zawieszenia czarnych zasłon. żółte refleksy na kompie, to mocno oswietlona szafka na lewo od deski. malik - z tym lisciem tez zauwazylem, ale juz nie chcialo mi sie poprawiac. tex kratki na pewno nie jest rozmyta, moze tylko tak wyglada na renderze. ironteeth - thx marunioms - Godsmack rulezzz. pozostałe CD na polce to RATM "RATM" oraz Korn "Issues". mialem jheszcze w planie wrzucic "Among the living" Antraxu, "Mutter" Rammsteina oraz "Through ashes of empire" Machine Head, ale jakos juz mi sie nie chciało :) Master Kiełbaster - część ziarna to GI, cienie od vraylightów oraz artefakty od brushed metal, a część (ale taki naprawde delikatny) to juz postprodukcja w PSie. http://www.mkk3a.republika.pl/Finished/Pokoj-deska.jpg http://www.mkk3a.republika.pl/Finished/Pokoj-lozko.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 ale pojechałeś tym szerokim kątem, aż boli. Chyba Ci mówiłem o umieszczaniu kamery za ścinami ? :] Technicznie jest ok, światełko spoko, materiały też dobre, modelki super, trochę ziarnisto. Ale kompozycyjnie mnie absolutnie nie przekonałeś, kadry przypadkowe, przypomina to jakbyś wszedł do pokoju z aparacikiem trzesnął 4 fotki "od niechcenia", nie widać przemyślenia. Takie moje zdanie :] Piozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi