blood_brother Napisano 12 Wrzesień 2003 Napisano 12 Wrzesień 2003 Wszystko zaczelo sie od tego, ze chcialem zrobic sztylet, ale cos mi nie wyszlo i mialem juz zamknac maxa i zauwazylem w tym wszystkim ten statek, samolot, lodka nie wiem jak to nazwac. zrobilem kilka przerobek i oto jest. Wystawiam go na forum bo: 1) Chce cos wreszcie skonczyc 2) Czekam na wasze sugestie 3) Bede oczekiwal pomocy w teksturowaniu, gdyz nie mam pojecia o tym 4) Chce...nie wiem co jeszcze ale jak mi cos przyjdzie do glowy to napisze. Pozdro [piwo]
kulexy Napisano 12 Wrzesień 2003 Napisano 12 Wrzesień 2003 spoko, moze byc niezle... moze dodaj wiecej shczegolow, bo narazie to plane z 4 wygieciami :) SPOX
blood_brother Napisano 12 Wrzesień 2003 Autor Napisano 12 Wrzesień 2003 wiem ze wiecej szczegolow tylko za bardzo nie wiem gdzie i jakie. na razie robie na tym w kleslym przodzie jakies dzialka.
Swietlik Napisano 13 Wrzesień 2003 Napisano 13 Wrzesień 2003 To musiałbyć niezły sztylet. Narazie spox, pobaw sie pluginkiem greeble, pomoże ci trochę
kru Napisano 13 Wrzesień 2003 Napisano 13 Wrzesień 2003 a gdzie silniki? te dzialka to armaty a nie dzialka!!! moze jakas wieżyczka obrotowa pod kadłubem? No i brakuje kabiny pilota. Domyslam sie ze bedze w tym wgłebieniu pomiedzy statecznikami? Dobrze że wyostrzyles te przednie \"kolce\". Niezle sie zaczyna...
blood_brother Napisano 13 Wrzesień 2003 Autor Napisano 13 Wrzesień 2003 silniki sie zrobi. dzialka to tak narazie tylko aby mniej wiecej wiedziec jak ma to wygladac. Kabina pilota bedzie pomiedzy statecznikami tak jak sie domysliles. tylko nie wiem na ile osob powinna byc, bo jak bedzie tylko na pilota to to cos bedzie wydawac sie smiesznie male. pozdro[piwo]
Swietlik Napisano 13 Wrzesień 2003 Napisano 13 Wrzesień 2003 Ale w star warsach o to chodziło. Było tam od cholery takich samolocików typu mięso armatnie. Jak zrobisz kabine na więcej osó to stateczek sie zrobi za mały.
Proto Napisano 13 Wrzesień 2003 Napisano 13 Wrzesień 2003 Jesli to ma byc SW, to raczej kreowalbym ten pojazd na jakis scigacz (przod jest troche podobny do scigacza Zam Wessel z Ataku Klonow, tylko bardziej kanciasty ;)). Wtedy skala bedzie w sam raz :).
blood_brother Napisano 13 Wrzesień 2003 Autor Napisano 13 Wrzesień 2003 czy z takimi dzialkami lepiej???? pozdro[piwo]
Karrde Napisano 14 Wrzesień 2003 Napisano 14 Wrzesień 2003 O wiele :) Proto ma rację - zrób z niego atmosferyczny ścigacz. Wygląd ma do tego idealny. No i nie zapomnij o greeblowaniu - szczególik tu, szczególik tam... :) Powodzenia! [piwo]
blood_brother Napisano 14 Wrzesień 2003 Autor Napisano 14 Wrzesień 2003 A moglibyscie pokazac mi jak wyglada taki atmosferyczny scigacz???? Ja chcialem zrobic cos podobnego do tego co latalo w tej zimowej bitwie i zaplontywalo te duze roboty. Greeblowanie zostawie na koniec gdyz moj sprzet moze tego nie wytrzymac. pozdro[piwo]
Sharp Napisano 14 Wrzesień 2003 Napisano 14 Wrzesień 2003 mi bardziej przypomina to co robisz krzyzowke A-wing\'a oraz snow speedera, czyli to co widzisz na dole ...moze jednak sprobujesz swoj pojazd przerobic na jeden z nich....
blood_brother Napisano 14 Wrzesień 2003 Autor Napisano 14 Wrzesień 2003 od poczatku chcialem zrobic cos jak snow speedera tylko nie mialem zadnych zdjec. mialem tylko przeswity w pamieci. niewazne. teraz nie wiem czym robic od nowa i calkiem sie opierac na snow speederze czy kontynuowac projekt????
Myszek Napisano 14 Wrzesień 2003 Napisano 14 Wrzesień 2003 ja bym tam robil od nowa :) nie masz za duzo zrobione wiec duzo nie stracisz :) zycze powodzenia [piwo]
blood_brother Napisano 14 Wrzesień 2003 Autor Napisano 14 Wrzesień 2003 macie moze zdjecia albo referencje snow speedera od dolu????
Sharp Napisano 14 Wrzesień 2003 Napisano 14 Wrzesień 2003 Znalazlem takie ciekawe referencje, nie ma od dołu ale powinno ci pomoc http://www.gilsostartrekschematics.co.uk/starwars/swbprint6/rebelspeederbprint.jpg
blood_brother Napisano 14 Wrzesień 2003 Autor Napisano 14 Wrzesień 2003 dzieki Sharp, ale takie referencje juz mam z onnovanbraam. pozdro[piwo]
giorgione Napisano 14 Wrzesień 2003 Napisano 14 Wrzesień 2003 A ja czekam na jakić upload - z miłąchecią zobaczę co uda ci się skonstruować:D Giorgione
blood_brother Napisano 14 Wrzesień 2003 Autor Napisano 14 Wrzesień 2003 bardzo poczatkowe poczatki.:D Jakbyscie przypadkiem znalezli jakies zdjecia ze snow speederem to prosze zamiescie je tutaj albo slijcie na adres [email protected] pozdro[piwo]
Rekomendowane odpowiedzi