Napisano 25 Lipiec 200618 l nie wiem czy było ale cała wersja intra (6 min) ze star crafta Ghosta [`] PS. jeśli ktoś ma lepszą wersje to niech zapoda link
Napisano 25 Lipiec 200618 l Bhaal -> czemu napisałeś ['] na końcu ? Blizzard z tego co mi wiadomo postanowił przenieść Ghosta na konsole następnej generacji więc można powiedzieć, że projekt gdzieś tam jeszcze chyba żyje ;)
Napisano 25 Lipiec 200618 l ten trajler to troche taki rozciągniety jak sparciała gumka od majtek w 3 min to samo by przekazali i byłoby ciekawiej efekty nawet niezle ale ta panienka nie taka pretty jak bym chcial ;-P ale pewnie od sekundy kase dostali ;-)
Napisano 25 Lipiec 200618 l na gametrailers.com wisi to już od paru miesięcy i w lepszej jakości. Ogólnie polecam, trzyma klimat. Tylko szkoda, że nie wyjdzie na PC. W strategię i battle.net bylem normalnie uzależniony:)
Napisano 25 Lipiec 200618 l Autor Leru - właśnie nie wiedziałem czy projekt dalej idzie a ostatnio co mi było wiadomo to to, że projekt upadł :) DaveBorck - jak możesz to zapodaj mi na PM link to zapodam lepszą wersje. Możliwe, że to już troche ma czasu ale dziś się na to przez przypadek natknąłem :)
Napisano 25 Lipiec 200618 l kome napisał: to dlaczego nie grasz ze mną, Bzykiem i resztą? szukamy chętnych :D Jaką resztą ?! Ci dam resztą ! :D Ale dodatkowe osoby owszem by sie przydały !
Napisano 25 Lipiec 200618 l No to w czym problem :D dziś noc jest dłuuuga ;) trzeba sie ustawić jeszcze z bzykiem i resztą ! :D