Dziamka Napisano 26 Lipiec 2006 Napisano 26 Lipiec 2006 Hej :) To moja pierwsza praca umieszczona na forum, jest to jednocześnie moja pierwsza próba rzeźbienia w drewnie. Podczas pracy używałam: piłki ręcznej, tępych dłut oraz frezarki taty Shalivana ;) Przekształcenie kawałka pniaczka brzozowego w kształt ślimakopodobny zajęło mi w sumie chyba ze 13 godzin. Ślimak został podarowany w prezencie urodzinowym koledze o takim właśnie wdzięcznym nazwisku :)
Shalivan Napisano 26 Lipiec 2006 Napisano 26 Lipiec 2006 Gratulacje śliczna praca, naprawde kawał dobrej roboty :)
Shogun 3D Napisano 26 Lipiec 2006 Napisano 26 Lipiec 2006 Jeśli to pierwsza praca w drewnie, to gratuluję. To nie jest łatwy materiał, wiem, co mówię, mam nieco doświadczenia w snycerstwie. Możesz być z siebie naprawdę dumna. :) Zresztą Shalivan tym bardziej. :)
krzyhhh Napisano 26 Lipiec 2006 Napisano 26 Lipiec 2006 Niezły render. W czym robiłaś dof'a ? ;) A tak na poważnie ;) to miło się ogląda prace ręczne.. mało ich tu .. a są oryginalniejsze (jakie by nie były) . A ślimak wygląda bardzo sympatycznie . choć ma dziwnie zakręconą muszlę hyhy. Ale rozumiem że miał być toonkowy ;) Pozdrawiam i witamy na forum ;)
kurt_hectic Napisano 26 Lipiec 2006 Napisano 26 Lipiec 2006 Shalivan chyba jestes troche nie obiektywny :o. a na powaznie to mocno srednia pracka....widzialem lepsze ( np. by leru czy max) pozdro 5? kobito na forum. postaraj sie tu przezyc :o.
Shalivan Napisano 26 Lipiec 2006 Napisano 26 Lipiec 2006 a kto powiedział że mam być obiektywny ? Pozdro
opor Napisano 26 Lipiec 2006 Napisano 26 Lipiec 2006 Ja na rzezbach sie nie znam...ale slimaczek mi sie podoba :)
smart Napisano 26 Lipiec 2006 Napisano 26 Lipiec 2006 fotki ładne. a ślimak jak ślimak tylko że z drewna. nie zachwyca wykonanie, ale też widać że jednak jakaś moc w łapkach drzemie, dawaj dalej ;]
Zyler Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 Dobra robota. Nieźle sobie radzisz z drewnem. Ja jakoś nigdy nie umiałem się do niego przekonac :P naprawdę świetna praca :D Gratuluje !
Dziamka Napisano 27 Lipiec 2006 Autor Napisano 27 Lipiec 2006 Dziękuję za cenne komentarze :) Postaram się żeby następne prace były bardziej dopracowane w krótszym czasie. Podobno ćwiczenie czyni mistrza ;)
Rekomendowane odpowiedzi