Dziamka Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Hej :) To moja pierwsza praca umieszczona na forum, jest to jednocześnie moja pierwsza próba rzeźbienia w drewnie. Podczas pracy używałam: piłki ręcznej, tępych dłut oraz frezarki taty Shalivana ;) Przekształcenie kawałka pniaczka brzozowego w kształt ślimakopodobny zajęło mi w sumie chyba ze 13 godzin. Ślimak został podarowany w prezencie urodzinowym koledze o takim właśnie wdzięcznym nazwisku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shalivan Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Gratulacje śliczna praca, naprawde kawał dobrej roboty :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shogun 3D Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Jeśli to pierwsza praca w drewnie, to gratuluję. To nie jest łatwy materiał, wiem, co mówię, mam nieco doświadczenia w snycerstwie. Możesz być z siebie naprawdę dumna. :) Zresztą Shalivan tym bardziej. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyhhh Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Niezły render. W czym robiłaś dof'a ? ;) A tak na poważnie ;) to miło się ogląda prace ręczne.. mało ich tu .. a są oryginalniejsze (jakie by nie były) . A ślimak wygląda bardzo sympatycznie . choć ma dziwnie zakręconą muszlę hyhy. Ale rozumiem że miał być toonkowy ;) Pozdrawiam i witamy na forum ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurt_hectic Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Shalivan chyba jestes troche nie obiektywny :o. a na powaznie to mocno srednia pracka....widzialem lepsze ( np. by leru czy max) pozdro 5? kobito na forum. postaraj sie tu przezyc :o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shalivan Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 a kto powiedział że mam być obiektywny ? Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
opor Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Ja na rzezbach sie nie znam...ale slimaczek mi sie podoba :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
smart Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 fotki ładne. a ślimak jak ślimak tylko że z drewna. nie zachwyca wykonanie, ale też widać że jednak jakaś moc w łapkach drzemie, dawaj dalej ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubi Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 13h na takiego slimaczka, to troszkę za dużo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyler Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Dobra robota. Nieźle sobie radzisz z drewnem. Ja jakoś nigdy nie umiałem się do niego przekonac :P naprawdę świetna praca :D Gratuluje ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziamka Posted July 27, 2006 Author Share Posted July 27, 2006 Dziękuję za cenne komentarze :) Postaram się żeby następne prace były bardziej dopracowane w krótszym czasie. Podobno ćwiczenie czyni mistrza ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts