Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 89
  • Wyświetleń 11,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ladne to:)

Podoba mi sie i ciesze sie ze to ty to robisz :)

Czekam na kolejne update'y

Napisano

update dobry !

zróznicuj wysokości, zrób jedną wersję budynku okrągłego.

Miasta miały place z targowiskami i straganami - nie zapomniał bym o tym, mozna pokusic sie o jakies wozy PRZED murem i tarcze NA murze.

Co do dziewczyn : nie przejmuj się, mnie ze względu na grafikę rzuciły 3 XD.

Napisano
update dobry !

zróznicuj wysokości, zrób jedną wersję budynku okrągłego.

Miasta miały place z targowiskami i straganami - nie zapomniał bym o tym, mozna pokusic sie o jakies wozy PRZED murem i tarcze NA murze.

co do straganow - nie ma sensu bo beda zasloniete murem, a co do wozow to daleka droga ale fakt faktem ladnie by wygladaly na tej sciezce do miasta

skupiaj uwage na tym co bedzie widoczne a nie na tym co jest nieosiagalne dla widza...

Napisano
  • Autor

tak i dlatego najwazniejsze do poprawy dto bedzie zruznicowanie wysokosci budynkow i dodanie innych budynkow wlaczajac wiezyczki, tak jak na koncepcie. pozdrawiam

Napisano
tak i dlatego najwazniejsze do poprawy dto bedzie zruznicowanie wysokosci budynkow i dodanie innych budynkow wlaczajac wiezyczki, tak jak na koncepcie. pozdrawiam

osobiscie za najwazniejsze uwazam zrobienei tego mostu na wyspe (juz full wypas bo on sie nie zmieni) ogolnego modelu tla , zamek z boxow itd - ustwaiasz kamerke, i dajesz czadu z detalami jak juz wiesz co gdzie i jak powinno stac i przede wszystkim co bedzie widoczne, jak tego nie zrobisz to mase czasu stracisz a zbedne detale Cie zabija :)

Napisano

hkropinski -> OMG 3 strony wątek a ja dopiero witam ;) Powodzeniaaa!

Napisano
  • Autor

Leru -> dzieki:D:D:D

ja wlasnie wrocilem do domu, nie mialem dzisiaj zbytnio czasu na prace:/ ale jutro przysiąde dłuzej a jak zdaze to jeszczze w ciagu godziny powinienem dac most, chociaz mysle ze lepiej jak most bedzie taki "leprzy" niz w koncepcie, na pewno wykorzystam do niego zbrusha ( górne obręcze ), pozdr

Napisano

nie gadaj, ze malo piszemy, Twoj temat jest drugi pod wzgledem ilosci odpowiedzi w bitwie :P

Napisano

skała by wyglądała lepjej gdyby miała strukturę bardziej rozciądniętą w pionie.

Napisano

bardzo ładnie, mógłbyś mi powiedzieć ile poly maja wszystkie budynki na tej skale?

Napisano
  • Autor

sokół -> toz zróbcie zeby byl pierwszy:D

Jonasz -> a na co bogom jabłka;)

Ania -> być moze, sprawdze jesczze

dareg -> domki mają od 900 do 1200 poly, budowle z kolumn po 92k poly, skala 171k poly, całość - 1 256 907 poly;)

tadek -> ogromne dzięki, bardzo sie przyda zwlaszcza przy kolejnych budowlach

Santi -> wlasnie biorę sie za brame;) ale wydaje mi sie ze pogowie sobie mogą przeleciec nad murem:D

009v2lv9.jpg

009nr0.jpg

Napisano

Z bliska, ten bump(?!) strasznie rzuca sie w oczy.

Wszystko wygląda na makietowe, nawet ta skała jak wycinana ze styropianu. Głównie chodzi o kolorystykę.

W tej scenie najważniejsze będzie chyba tło. więc musisz dać z siebie wszystko;)

Napisano
  • Autor

być moze, szanuję napewno twoje zdanie, jednak mnie kolorystyka odpowiada i raczej nie bedzie za duzo zmienial na tym etapie pracy, pozdrawiam

Napisano

wszystko bardzo ładnie ale jak narazie nie sprawia wrazenie ogromnej skały z budowlami.warto było by obejrzec zamek we władcy pierscieni i ocenic dlaczego wyglada na takiego ogrmnego i zaporzyczyc to w tej bydowli oczywiscie wciaz pozostajac przy architektorze rzymian..

Napisano

Santi -> wlasnie biorę sie za brame;) ale wydaje mi sie ze pogowie sobie mogą przeleciec nad murem:D

Powiem Ci ze o tym samy pomyslałem,ale troche dziwnie by wyglądało;) . OMI wygląda to całkiem dobrze nie ma co zmieniać teksturek :)

Napisano

Kipalol - nie wygląda to na takie duże bo widz nie ma pkt. odniesienia (np człowieka) przez co trudno mu określić wielkość.

Napisano

architektura Rzymian? ciekawe... bardzo ciekawe......

szczegolnei jak na grod Asow :)

bardzo interesujace.....

Napisano

a tam sie czepiasz :) mnie sie podoba, czekam z utęsknieniem na model :)

Napisano

no no no, zobi się fajnie, ale brakuje dużo w stosunku do orginału

Tekstura wyrwanej bryły tak jak pisła Cruzh3r styropian i makiety,

Pracuj dużo, żeby nie schrzanić

Pozdrawiam

Napisano

to to te dwa boxy to ta brama niby ? :D joke ;) nie jest źle wszystko zaczyna nabierać barw.

Napisano
  • Autor

tak to sobie teren wyobrazam, zdjęcie zostało zrobione na chwile przed tragicznym eksportem do zbrusha:)

011kq4.jpg

Napisano

Acha czyli ze to na srodku to tam zamek bedzie tak?? Troche bardziej przypomina ruletke niz teren, dodaj mu wiecej przypadkowosci, wawozy jakies i wogole..no ale walka z Zbrushem Cie czeka wiec :]

Napisano

Mnie się coraz mniej podoba. Tekstura tej skała jest zbyt pstrokata - gubią się przez to te wszystkie zabudowania i obiekty.

Wiem, że tobie się podoba, ale może jeszcze raz się zastanów i daj taką, jak jest np. na tym koncepcie w pierwszym poście.

Napisano
  • Autor

tak, cała śmietanka pojdzie w zbrushu:D:D

piotrek -> hmm... zobacze jak by to wyglądalo, ale jak wroce z wkacji czyli 18.08 bo dzis wyjezdzam:/ ale co do krajobrazu to masz racje ze wole zieleń;)

Napisano
  • Autor

ciesye sie, pomzslow teraz zbytnio nie bedyie bo jestem na wakacjach i ciezko z maxem, poyzd

ps sorrz ya literowki

Napisano
  • Autor

dobra, juz jestem w domciu i od razu zabieram sie za prace, postaram sie jeszcze dzis coś wrzucić, CZEKAJCIE;)

Napisano
Hehe , pisales to po alkoholu :) ??

Fajne wakacje :D

Chyba kliknal shift+ctrl czy cos takiego ;]

A zamek bardzo fajny :D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności