Nezz Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 hej oto demon. demon zrodzil sie w umysle Gothama ( [email protected] ) i to chyba dobrze ze wyrzucil tą paskude z glowy na monitor.jako ze wirtualny nie jset juz taki niebezpieczny postanowilismy na nim troche poexperymentowac ( ciekawe co jest w srodku ) moje zadanie to przeniesiene go w trzeci wymiar. nom... wiec zaczynam przenosic. teraz teoria - zaczynam ze splajnami - robnie stake pok katem puznijeszego przekonwertowania na editable poly i meshsmooth koniec splajnow. nalozylem surface bez opcji zageszczania siatki.dzury latam puznije bo mam dosc splajnow. editable poly + meshtools
VGT Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 Jaaaki słodki ;) Wygląda super, świetny pomysł i modelowanie [yes]
giorgione Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 Fajny kolo- podoba mi sie, że przedstawiłes postać w formie tutka :D Nie wiem, czy nie było by lepiej zamiast tylnich nóżek zrobić mu na wzór 1 bossa z soul rivera -tam gostek miał barzdo fajny odwłok :D Mimo to jest super :) pozdrawiam Giorgione
Cpt.Obvious Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 Gdubasek z charakterem:)Ciekaw jestem tylko jaka dasz mu texture,bo jak dla mnie moglby miec poplesniale i obrosniete mchem tu i ówdzie:)Dodałbym więcej fałd żeby wyglądał bardziej demonicznie, poza tym nie wiem czemu ale najchetniej na jego mordcxe zobaczylbym szyderczy uśmieszek:)Pracuj, chce wiecej!! Pozdrawiam[piwo]
biglebowsky Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 No trzeba przyznac ze modelik zapowiada sie zdecydowanie ciekawiej niz koncept.
kubi Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 niezłe niezłe, czekamy na dalsze postępy w pracy bo zapowiada sie nieźle powodzenia;)
darkelf Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 czyzby demon zrodzil sie w glowie tego GOTHAMA? :D... a jezeli tak, to chyba to jeden z ostatnich zlych i mrocznych demonow, teraz beda juz tylko kwiatki ;PPPP. A tak na serio, to fajny ten modelik, jedyne co mi zawadza to te dziwne cyce...
kulexy Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 super... daj renderka z 2 polowkami, chce zobaczyc terazniejsza calosc :)
Gość User190 Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 Niiiice.... cż mozna więcej dodać.... hmmm... tak sobie przeglądam to forum i widzę, że ostatnio coś do tyłu jestem... Chyba trzeba się ostro zabrac za edukację w temacie CG, bo się za bardzo lenię... hmmm... wszyscy robią genialne pracki, tylko nie ja... no coś okropnego!! :)
saygon Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 podziwiam za sposob modelowania i meki przy tworzeniu tego modelu. nie modeliku, bo to jest model. ogolnie moje zdanie znasz. swietny, i masz cholernie ciezki kawal roboty przed sobą.
Marcin_ps Napisano 16 Wrzesień 2003 Napisano 16 Wrzesień 2003 a gdzie tu jest ta \"ciezka grafikka\" chyba nie ten milusi demonik :)
honzik Napisano 16 Wrzesień 2003 Napisano 16 Wrzesień 2003 super pracka - i bardzo fajny modeling - niedawno też wziąłem sie za modelowanie stwora i niebawem go ukończe i kopsne na forum - - - - pozdrowionka
und3r Napisano 16 Wrzesień 2003 Napisano 16 Wrzesień 2003 Tak patrzę i myślę se jak daleko mi do takiego modelowania ;( Bardzo dobra robota .. czekamy dalej :>
Swietlik Napisano 16 Wrzesień 2003 Napisano 16 Wrzesień 2003 Gotham musi mieć ciężkie myśli, ale przeobraziłeś je w 3D w sposób naprawde niesamowity, tylko te cycki wydają mi sie troche babskie i przymałe w porównaniu do jego budowy ciała, chyba że dorzucisz jej stanik. Ale i tak pierwsza klasa w modelingu, zobaczymy jak textrki. :o:o:o:o
IceFury Napisano 16 Wrzesień 2003 Napisano 16 Wrzesień 2003 co sie czepiacie, nikt z was nie grał w Dungeon Keeper? Tam to dopiero demony żółciowe miały zwały. Moim zdaniem nawet lekko podobne do tego :] ja bym mu grdyke nieco powiekszyl;d chociaz moze lepiej i nie bo by wyszedl lemur czy jak mu tam z planescape torment(taka jakby babka z budyniu na gorze głowa :D)
saygon Napisano 21 Wrzesień 2003 Napisano 21 Wrzesień 2003 to co teraz zobaczycie jest strasznie i bardzo tluste. oto kolejne fazy poracy waszmościa Neza nad demonem. prawdziwa paskuda z niego, ale modeling..... jest sie czego uczyć. oki oto to na co wszyscy czekaliscie. oto renderki
D@rko Napisano 21 Wrzesień 2003 Napisano 21 Wrzesień 2003 gratuluje, całkiem zgrabnie uchwyciłeś istotę tego rysunku, co się nie często zdarza:) Cycki zostaw, wszak to może być samica Demon:D
Tomek Kosiorek Napisano 22 Wrzesień 2003 Napisano 22 Wrzesień 2003 ma brzuch podobny do mojego......cholerka
Cpt.Obvious Napisano 22 Wrzesień 2003 Napisano 22 Wrzesień 2003 Niezłe fałdy, cholera robi sie coraz obrzydliwiej, ble:P Cycki ok, moze bardziej obwisłe zrób.Czekam na update\'y i na texturki:)
Conq Napisano 22 Wrzesień 2003 Napisano 22 Wrzesień 2003 Widoki są bardzo obiecujące. Gratuluję pomysłu i wykonania ! Zrobiłby karierę w Doomie 3 albo Halflifie 2 :) p.s. Bedziesz bo animował ?
Kris_R Napisano 22 Wrzesień 2003 Napisano 22 Wrzesień 2003 dawno nie widziałem takiego modelingu! Dla mnie pierwsza liga stary! Nie wiem jak wyjdzie scenka w finale... ale ten model jest zaj**&%! Duże brawa z mojej strony! pozdro
Gotham Napisano 22 Wrzesień 2003 Napisano 22 Wrzesień 2003 Nezz dobrze wie co sądzę o modelu. A tekstury i shadery najprawdopodobniej ja zrobię.
Nezz Napisano 22 Wrzesień 2003 Autor Napisano 22 Wrzesień 2003 nareszcie moge dostac sie na forum ;) Wielkie dzieki wszyskim za odpowiedzi! z tego miejsca chcialbym zdementowac krazace od niedawna plotki ze jest to ona - nie wydaje mi sie ze pieri sa zbyt kobiece.. no ale cuz - jestem tylko facetem ;> animowac go raczej nie bede bo nie umiem ale tak naprawde to Bog jeden wie co zrobimy z tym demonem ( na poczatku nie bylo nawet mowy o texturowaniu - chyba ze zapomnialem.. nie wazne) no nic , wracam do roboty trzymajcie sie - bede na biezaco pokazywal efekty pracy Tomek - no i cholera wydalo sie moje tajne zrodlo inspiracji ;>
giorgione Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 Dla mnie on od samego początku wyglądał jak facet po przejściach :P[lol2] A jeśli chodzi o teksturki to mógłbys je wykonać - chętnie bym obejdzał go w \"ubranku\" (i chyba nie tylko ja) :D pozdrawiam Giorgione
D@rko Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 powiem ci co zrobić z tym modelem: wymodeluj, zrób normal mapę, zaanimuj, otexturuj i zostaw. Poczekaj na premierę Dooma 3 i odsprzedaj do jakiegoś moda, albo ID software;). Ew ściągnij Alphę Doomka i wsadź go do gry, chciałbym sobie postrzelać do czegoś takiego:D
roball Napisano 25 Wrzesień 2003 Napisano 25 Wrzesień 2003 huh.. bardzo fajne modeling superr moge byc twoim padawanem? :P btw, co to meshtools :) ? pozdr
Rekomendowane odpowiedzi