Napisano 15 Wrzesień 200321 l hej oto demon. demon zrodzil sie w umysle Gothama ( [email protected] ) i to chyba dobrze ze wyrzucil tą paskude z glowy na monitor.jako ze wirtualny nie jset juz taki niebezpieczny postanowilismy na nim troche poexperymentowac ( ciekawe co jest w srodku ) moje zadanie to przeniesiene go w trzeci wymiar. nom... wiec zaczynam przenosic. teraz teoria - zaczynam ze splajnami - robnie stake pok katem puznijeszego przekonwertowania na editable poly i meshsmooth koniec splajnow. nalozylem surface bez opcji zageszczania siatki.dzury latam puznije bo mam dosc splajnow. editable poly + meshtools
Napisano 15 Wrzesień 200321 l Fajny kolo- podoba mi sie, że przedstawiłes postać w formie tutka :D Nie wiem, czy nie było by lepiej zamiast tylnich nóżek zrobić mu na wzór 1 bossa z soul rivera -tam gostek miał barzdo fajny odwłok :D Mimo to jest super :) pozdrawiam Giorgione
Napisano 15 Wrzesień 200321 l Gdubasek z charakterem:)Ciekaw jestem tylko jaka dasz mu texture,bo jak dla mnie moglby miec poplesniale i obrosniete mchem tu i ówdzie:)Dodałbym więcej fałd żeby wyglądał bardziej demonicznie, poza tym nie wiem czemu ale najchetniej na jego mordcxe zobaczylbym szyderczy uśmieszek:)Pracuj, chce wiecej!! Pozdrawiam[piwo]
Napisano 15 Wrzesień 200321 l No trzeba przyznac ze modelik zapowiada sie zdecydowanie ciekawiej niz koncept.
Napisano 15 Wrzesień 200321 l niezłe niezłe, czekamy na dalsze postępy w pracy bo zapowiada sie nieźle powodzenia;)
Napisano 15 Wrzesień 200321 l czyzby demon zrodzil sie w glowie tego GOTHAMA? :D... a jezeli tak, to chyba to jeden z ostatnich zlych i mrocznych demonow, teraz beda juz tylko kwiatki ;PPPP. A tak na serio, to fajny ten modelik, jedyne co mi zawadza to te dziwne cyce...
Napisano 15 Wrzesień 200321 l super... daj renderka z 2 polowkami, chce zobaczyc terazniejsza calosc :)
Napisano 15 Wrzesień 200321 l Niiiice.... cż mozna więcej dodać.... hmmm... tak sobie przeglądam to forum i widzę, że ostatnio coś do tyłu jestem... Chyba trzeba się ostro zabrac za edukację w temacie CG, bo się za bardzo lenię... hmmm... wszyscy robią genialne pracki, tylko nie ja... no coś okropnego!! :)
Napisano 15 Wrzesień 200321 l podziwiam za sposob modelowania i meki przy tworzeniu tego modelu. nie modeliku, bo to jest model. ogolnie moje zdanie znasz. swietny, i masz cholernie ciezki kawal roboty przed sobą.
Napisano 16 Wrzesień 200321 l super pracka - i bardzo fajny modeling - niedawno też wziąłem sie za modelowanie stwora i niebawem go ukończe i kopsne na forum - - - - pozdrowionka
Napisano 16 Wrzesień 200321 l Tak patrzę i myślę se jak daleko mi do takiego modelowania ;( Bardzo dobra robota .. czekamy dalej :>
Napisano 16 Wrzesień 200321 l Gotham musi mieć ciężkie myśli, ale przeobraziłeś je w 3D w sposób naprawde niesamowity, tylko te cycki wydają mi sie troche babskie i przymałe w porównaniu do jego budowy ciała, chyba że dorzucisz jej stanik. Ale i tak pierwsza klasa w modelingu, zobaczymy jak textrki. :o:o:o:o
Napisano 16 Wrzesień 200321 l co sie czepiacie, nikt z was nie grał w Dungeon Keeper? Tam to dopiero demony żółciowe miały zwały. Moim zdaniem nawet lekko podobne do tego :] ja bym mu grdyke nieco powiekszyl;d chociaz moze lepiej i nie bo by wyszedl lemur czy jak mu tam z planescape torment(taka jakby babka z budyniu na gorze głowa :D)
Napisano 21 Wrzesień 200321 l to co teraz zobaczycie jest strasznie i bardzo tluste. oto kolejne fazy poracy waszmościa Neza nad demonem. prawdziwa paskuda z niego, ale modeling..... jest sie czego uczyć. oki oto to na co wszyscy czekaliscie. oto renderki
Napisano 21 Wrzesień 200321 l gratuluje, całkiem zgrabnie uchwyciłeś istotę tego rysunku, co się nie często zdarza:) Cycki zostaw, wszak to może być samica Demon:D
Napisano 22 Wrzesień 200321 l Niezłe fałdy, cholera robi sie coraz obrzydliwiej, ble:P Cycki ok, moze bardziej obwisłe zrób.Czekam na update\'y i na texturki:)
Napisano 22 Wrzesień 200321 l Widoki są bardzo obiecujące. Gratuluję pomysłu i wykonania ! Zrobiłby karierę w Doomie 3 albo Halflifie 2 :) p.s. Bedziesz bo animował ?
Napisano 22 Wrzesień 200321 l dawno nie widziałem takiego modelingu! Dla mnie pierwsza liga stary! Nie wiem jak wyjdzie scenka w finale... ale ten model jest zaj**&%! Duże brawa z mojej strony! pozdro
Napisano 22 Wrzesień 200321 l Nezz dobrze wie co sądzę o modelu. A tekstury i shadery najprawdopodobniej ja zrobię.
Napisano 22 Wrzesień 200321 l Autor nareszcie moge dostac sie na forum ;) Wielkie dzieki wszyskim za odpowiedzi! z tego miejsca chcialbym zdementowac krazace od niedawna plotki ze jest to ona - nie wydaje mi sie ze pieri sa zbyt kobiece.. no ale cuz - jestem tylko facetem ;> animowac go raczej nie bede bo nie umiem ale tak naprawde to Bog jeden wie co zrobimy z tym demonem ( na poczatku nie bylo nawet mowy o texturowaniu - chyba ze zapomnialem.. nie wazne) no nic , wracam do roboty trzymajcie sie - bede na biezaco pokazywal efekty pracy Tomek - no i cholera wydalo sie moje tajne zrodlo inspiracji ;>
Napisano 24 Wrzesień 200321 l Dla mnie on od samego początku wyglądał jak facet po przejściach :P[lol2] A jeśli chodzi o teksturki to mógłbys je wykonać - chętnie bym obejdzał go w \"ubranku\" (i chyba nie tylko ja) :D pozdrawiam Giorgione
Napisano 24 Wrzesień 200321 l powiem ci co zrobić z tym modelem: wymodeluj, zrób normal mapę, zaanimuj, otexturuj i zostaw. Poczekaj na premierę Dooma 3 i odsprzedaj do jakiegoś moda, albo ID software;). Ew ściągnij Alphę Doomka i wsadź go do gry, chciałbym sobie postrzelać do czegoś takiego:D
Napisano 25 Wrzesień 200321 l huh.. bardzo fajne modeling superr moge byc twoim padawanem? :P btw, co to meshtools :) ? pozdr