tweety Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 jak dla mnie to tylko ten jeden pasuje (wracam dopiero 23 z Białego Dunajca z urlopu) :] PikSar: takie coś jak paintball ale z elektroniczną kamizelką i w labiryncie mrocznych korytarzy. trochę jak DOOM3 na żywo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 tweety użyj tajnej listy kontaktów z Wrocka i okolic i obadaj kto pojedzie napewno. Masz pecha, ostatnio pokazałeś że jesteś perfekcyjnym organizatorem. Co do transportu to nie jestem pewien czy autem bedzie mi sie chciało (zobaczymy) bo dwa dni wczesniej wracam ze Świnoujścia. Z drugiej strony autem można by w piątek rano wystartować ?......może, morze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 khem... khem... http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=418295#post418295 więc jedziemy z koksem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 by Plastique: Na razie to niewiem bo to jeszcze hohoho czasu, Leru, jak przyjedziesz to znowu bedziesz mogl sie pobawic iPodem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2006 No, chłopaki, w tym terminie to ja będę balował z ukochaną i oblewal jej urodziny 600 kilosów od was... Skoro ekipa z Wrocka ma się pojawić w ostatni weekend sierpnia, to faktycznie zlot najlepiej przełożyć na ten termin, natomiast jak ktoś ma na tyle blisko, by być tu w najbliższy weekend, to niech da znać, wówczas zrobimy spotkanie u Thorgala w mniejszym gronie. Zagęszczenie częstotliwości spotykania sie jak na razie nikomu z nas nie zaszkodziło, a wręcz jest wskazane. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 zaraz się okaże że w Gdańsku będzie tylko ekipa z Wrocka to wszyscy gdzieś się rozjechali. Czas zrobić listę poważnych (czyli na 100%) zainteresowanych z opisem kto skąd przyjedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 ja na pewno przyjade :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2006 Warto jeszcze dodać: KIEDY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 dobra chlopaki, juz wiem dokladnie kiedy wiekszosc przyjechac moze.. i powiem wam ze to nawet lepiej... bo okazuje sie ze moj remoncik bedzie trwal do piatku i bylby maly problem z impreska w ten weekend... tak wiec najlepiej przelozyc caly zlot na ten termin. 26-27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 shogun: no to będziesz 26-27 czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 uznajmy ze termin 25-27 (25 to dla lokalnych :D) Lista obecnosci: Ja - 99% (zadnej imprezy nie mam :) Thorgal - moze Kuciel - reflektujesz 26027 sierpnia? Wroclaw ekipa - napiszcie kto i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 9 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2006 Mnie w tym terminie niestety nie będzie, ale nie martwcie się o mnie - będę w dobrych rękach... :) Kuciel, szkoda, ze sie nie spotkamy na zlocie, ale będe w Warszawie od 18-go do 22-go i w tym terminie możemy sie spotkać. A tak przy okazji: nadal mam Twój nożyk modelarski... Tak, ten sam, o którym mi przypominałeś, żebym nie zapomnial Ci go oddać po zlocie. Caly czas pamiętam...! :) Tweety; im szybciej zorganizujesz kolejny zlot we Wrocku na jesieni, tym szybciej w końcu Cię poznam... Zreztą cała ekipę z Wrocka również. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 uznajmy ze termin 25-27 (25 to dla lokalnych :D) Thorgal - moze nie no ten termin mi pasuje calkowicie, wiec nei moze ale na pewno.. tylko ten weekend mi odpada.. moze zmienic pierwszy post na inna date? np 26-27 (25-27) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 26-27 oj bo ja wiem co ja bede wtedy robil ja tak odlegle nie mysle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 64 posty i dalej nie wiadomo kto jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 panowie! róbcie liste chętnych i umieście ją w pierwszym poście. od nas jade ja, pikSar, vorek, Barcisz, razor może Plastique i nielot... nie wiem jak mkk3a, ale dowiem się. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 nie no laski, ciagle nas jakos mało.. jesli mi dobrze wiadomo to w trojmiescie jest wiecej ludzi, co z wami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 heh noceg jakis macie??? bo w trojmiescie masakra z noclegami kumpela wlasnie dzwonila ze nic nie ma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 9 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2006 First post updated Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 rowr: wez spiwor i juz (przeczytaj caly watek) btw: wezme laptopa wiec mozna brac swoje projekty, z tym ze mam max 6 ;/ ale tak czy tak, co macie to bierzcie na plyty cd, pochwalny sie wszyscy miedzy soba thorgal: bedziesz miec tam jakis tv, albo chociaz jakas wieze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 thorgal: bedziesz miec tam jakis tv, albo chociaz jakas wieze? illy zmartwie cie.. Tylko kompa i kiepskawe glosniczki :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 thorgal: bedziesz miec tam jakis tv, albo chociaz jakas wieze? illy zmartwie cie.. Tylko kompa i kiepskawe glosniczki :D:D heh noceg jakis macie??? bo w trojmiescie masakra z noclegami kumpela wlasnie dzwonila ze nic nie ma :) tak, jest nocleg. tylko przydaly by sie spiworki i karimatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 cóś Was tam dużo inaczej na tym wybrzeżu. Jednak stolicą grafiki 3D jest Wrocław. Nie bójcie się dziateczki i zapisujcie się. Jak dziesięciu ma jechać na spotkanie jednego to zapłaćmy thorgalowi za bilet i niech do nas przybywa. Czy ma ktoś moc przesortowac baze użytkowników po miejscu zamieszkania - zobaczylibyśmy ilu Was jest w tym rejonie i wysłąli do nich PM. tak sobie przynudzam. Ps. Ja pewnie tez laptoka wezmę, to już tradycyjny zlotowy laptok, możemy na nim kluczami wydrapać swoje nicki i logo zlotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 Tylko kompa i kiepskawe glosniczki Bym zwiozl mojego boomboxa ale bez samochodu nie wyruszam ;/ Ps. Ja pewnie tez laptoka wezmę, to już tradycyjny zlotowy laptok, możemy na nim kluczami wydrapać swoje nicki i logo zlotu.Oferuje nalepke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 khem... khem... shogun czemu nie jedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 9 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2006 Bo w tym czasie będę świętował z ukochaną jej urodziny u niej w domciu, ponad 600 kilosów od Was... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 cos co dobrze gra by sie przydalo, moze uda sie cos wykombinowac :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 Shogun: zabierz lubą ze sobą do Gdańska. założe się, że sie ucieszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 Bym zwiozl mojego boomboxa ale bez samochodu nie wyruszam ;/ Oferuje nalepke nie no ja raczej samochod bede mial wiec po jakis sprzecik grajacy moge podjechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 no to akurat, a po fakcie zwieziemy tylko boombox na suchanino skad juz odbiore sobie w wolnym czasie :) powoli zaczynam niemoznosc doczekania sie ;p fajnie jakby byl projektor albo duzy tv, mozna by jakies cos porobic :) wezme hub'a moze pogramy w cos przez siec (cs czy cos) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 Dobra niech Was tak pierun siarczysty rabnie! JADE! Hoo! Pojawiam sie w piatek, 25 sierpnia AD 2006, na dworcu PKS ok. godz 18-19. Cieszycie sie mordeczki? Prosilbym o napisanie co koniecznie trzeba wziac - spiwory, mlode dziewczyny, jakies kubki {Gorace Kubki nawet}, czajniki, wiertarki, mlode dziewczyny, alkohol, jedzenie, mlode dziewczyny? Dopisac mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thorga Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 wezme hub'a moze pogramy w cos przez siec (cs czy cos) a linuxa bedziecie instalowac? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 illuś nie ciesz sie tak zbytnio, bo Cie schlam i bedziesz zygal ;] - wtedy tez sie bedziesz cieszyl? thorga - jaki linuks? Ubuntu, RedHat etc? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 a linuxa bedziecie instalowac? nei, nie mam zadnego softu vj;skiego pod lina illuś nie ciesz sie tak zbytnio, bo Cie schlam i bedziesz zygal ;] - wtedy tez sie bedziesz cieszyl?gadaj z thorgalem. najwyzej nas na balkon wyrzuci. poki co cielpo jeszcze jest :D Thorga: wpadasz? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 gadaj z thorgalem. najwyzej nas na balkon wyrzuci. poki co cielpo jeszcze jest :D Hehehe, ja moge i z balkonu, zaiste wisi mnie to ;] hehehehe ;););););) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 gadaj z thorgalem. najwyzej nas na balkon wyrzuci. poki co cielpo jeszcze jest :D moze i was wyzuce na ten balkon, ale sobie nie powisicie, bo balkon mam zabudowany! :eek::eek: Prosilbym o napisanie co koniecznie trzeba wziac - spiwory, mlode dziewczyny, jakies kubki {Gorace Kubki nawet}, czajniki, wiertarki, mlode dziewczyny, alkohol, jedzenie, mlode dziewczyny? Dopisac mnie! spiwory, mlode dziewczyny, jakies kubki {Gorace Kubki nawet}, czajniki, wiertarki, mlode dziewczyny, alkohol, jedzenie, mlode dziewczyny? no i do tego karimatka by sie przydala, albo cosik podobnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2006 Thorga, ty też bierzesz ze sobą młode dziewczyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 To ile tego alkoholu? 1,5L wodki na lebka styknie? xDDDDD Tak serio - ja 2,3 Lechy i wiecej nie pije ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 Nie no kurde :( ja bym z checia wpadl ale sobote mam zajeta :( grrrr wypijecie moje zdrowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thorga Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 impreza informatykow? no wai ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 impreza informatykow? no wai ;) informatykow? czy jest tu jakis informatyk? hallo? hallo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Ja rusze moją krzywą morde z domu i przyjade, w końcu mam tak bisko że mogę z nudów, tylko gdzie jakiś adres ktoś napisał ... ? taki dokładny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Prosilbym o zrobienie listy osob bedacych na zlocie ;> Idziemy na tego zoltar'a? Brac dodatkowa kase? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 hmmm jesli mozna by....musze wybadac konto w banq..ale z checia bym was poznal wszystkich :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 nie no chyba zoltar obowiazkowo, chociaz ja bym wolal painballa.. a adres? przeciez spotkanie jest za 2 tygodnie.. jeszcze zdazymy z adresem, a lista? hmmm 1 strona, tylko nie wiem czy jest aktualizowana PS. Shogunie zmien moze tekst "najbliższy weekend" bo ludzie sie mylą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 O podpieto mnie pod WroDewastejszynSkład ©®™ ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Jest jakis paintball w trojmiescie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 ja niewiem czy jest ale chcialem sobie co napisac abyscie o mnie nie zapomnieli :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 jak zwykle ludzi z wrocka bedzie wiecej niz ludzi z miasta-organizacyjnego ;) cóż poprostu wocek rzadzi :D aha ja w dalszym ciagu nie wiem czy pojade moze byc ze do ostatniego dnia nie bede pewien :( widomo brak kasy :) ale bede sie staral ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi