Shogun 3D Napisano 30 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2006 Hłe, hłe, hłe... szkoda, że mnie nie było... Ale ja tez mam jedną, bo jedną, ale jednak fotkę z wakacji. Jak wrócę, to ją wrzucę na skan i zapodam... :) Illy myślący To jest naprawdę unikatowe zdjęcie... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 bu hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Nie no ... super. Widze ,ze fajny "maly" ale sympatyczny zlot. Swietne foty. W tym roku maly urlop mialem w gorach, ale za rok planuje pobyt nad morzem wiec moze dolacze jesli max3d dotrwa jeszcze przez rok ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 a czemuż to miałby nie dotrwać?? :eek: jakby co zapraszam w październiku na zlot do wrocka. masz bliżej więc na pewno dojedziesz :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 ...jakby co zapraszam w październiku na zlot do wrocka... :D:D:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 No ladnie! Bawiliscie sie beze mnie!? Ja niestety nie moglem byc tym razem na zlocie 3miejskim, bo ocean i pare ladnych tysiecy kilometrow mnie nadal dzieli ale ciesze sie ze bawiliscie sie super. Mogliscie po zwiedzac nasze przecudowne wybrzeze no ale widze ze woda w morzu to za ciepla nie mielscie. Powinno byc tak ze morze cieple, piwko zimne i pewnie tylko to jedno wam wypalilo? Zdjecia sa zajefajne ale najbardziej mi sie podoba fotka nielota swiezo po drzemce! buha ha ha pozdrawiam wszystkich ktorzy byli na zlocie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 wesoooola fajka pokoju co? mlehehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 najlepszy towar w kraju ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 Adek, co do zlotu za rok to musze sie ciebie troszke poradzic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi