Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość NukeDMAn
Napisano

wyglada jak by glowna os byla krzywa...taka wygieta od ciezaru kol...

Napisano
czy znacie jakiś prosty i szybko sposób żeby zrobic sznurek zaplatany jak warkocz ??

Jasne!!! W dziale tutorjale jest świetny tutek o robieniu kosza z wikliny i tam jest genialny sposób na wszelkie plecione sznury, liny itp.

pozdro

Napisano

taka mała zajawka animacji slinika:

DEMO ~4,5 MB (800x600)

tutaj należą sie podziękowania dla NukeDMAna za udostępnienie mocy obliczeniowej swojego kompa do tego dema (i kolejnych animacji :P) oraz dla Turiela - człowieka który nauczył mnie animować ;)

Pozdrawiam

Napisano

przymiarka do materiałów, wiem ze deske musze troszku poprawić :)

materials_przymiarka.jpg

komentarze mile widzanie, bo ostanio trochu ich mało było :(

Gość NukeDMAn
Napisano

moim zdaniem zloty jest za malo zloty :) brakuje mi tam jasnego zoltego.

Gość SiwyBocian
Napisano

Bardzo Ladne rysunki. Wlasnie chcialem sobie kupic taki model, ale niestety jest za drogi jak na moje zarobki. Chcialbym wiedziec jak ty to zrobilesz bo to prawie wyglada originalnie.

Napisano

oj dawno mnei nie było, to przez szkołe, świeta itp sprawy :P przez ten czas model zdołał przejść face lifting w Rhino, zrobiłem materiały, jako że termin sie zbliża to jest wersja finalna dla producenta, ale ja jeszcze sie trochu tym pobawie później żeby mieć ładny model w portfolio :) aktualnie renderuje już drugi dzień animacje, niebawem powinna sią ukazać na forum

HB13-A02.jpg

komentarze mile widziane

edit: pozdrowienia dla Grzesia (NukeDMAn) który mi pomaga w renderingu dzień i noc :*

Napisano

Fajne :) Ale drewno IMHO troche za bardzo sie swieci...jak psu jajca :) Troche mniej moze sie powinno swiecic. I troche Ci sie texta na boku rozjechala.

Napisano

Ciekawe to :) Ale imo na tych "oczkach" w tej szarej części urządzenia przydałby się lekki gouraud albo phong (w sensie gładkie cieniowanie).

Napisano

Ze studiem to wiem :/ mam z tym mały problem (ucze się dopiero), moze jakies wskazówki ??. Gdzie brak chamferów ??