@seba@ Napisano 18 Wrzesień 2003 Napisano 18 Wrzesień 2003 Coz powiedziec, jeszcze sporo pracy! Mam oddanie projektu w poniedzialek i dopiero tyle zrobilem... Czekam na jaka kolwiek krytyke, czsu malo wiec i poprawek chcialbym robic jak najmniej.
dr Ug Napisano 18 Wrzesień 2003 Napisano 18 Wrzesień 2003 Heh, przy renderach z CADa Twoj bedzie zabijal;)
kubi Napisano 18 Wrzesień 2003 Napisano 18 Wrzesień 2003 kolumny sa mało ciekawe, a pozatym to cool ;)
SiD Napisano 18 Wrzesień 2003 Napisano 18 Wrzesień 2003 Originally posted by uncle mnie to tam restauracji nie przypomina;D Tu sie musze zgodzic , to chyba poczatek ,a le na restalracje to oka nie zutuje :D Pozatym co do tych kolumn to bym si enei czepal sa spoko , jak das zna nie jakies zaslony z jedwabiu , biale albo czerwone , to wywola swojisty efekt, ale bardziej bym sie zastanawial czy ty tlyko nam ty czesc przedstawiasz czy tu bedziesz teraz meble ladowal m jak tak to troche malo miejsca , no nie ? Pozatym ladnie wyglada i sie niezle prezentuje ,z a szybami mozna by widziec gwiazdy , i ksiezyc , dalo by to swojista klimatyke , No ale wybór nalezy do ciebie powodzenia :D :D :D
Swietlik Napisano 18 Wrzesień 2003 Napisano 18 Wrzesień 2003 No, ale musisz mieć reszte tego pomieszczenia prawda ?? Bo ja nawet gdybym chciał to niezrobiłbym tutaj restauracji. A pozatym to byłoby troche dziwne, exkluzywna restauracja, ale niema miejsca na stoliki bo jakieś schody zajmują miejsce. Może ta restauracja ma być na górze ??
dr Ug Napisano 18 Wrzesień 2003 Napisano 18 Wrzesień 2003 Zaslony z jedwabiu? Hesus... Wyglada to jak miejsce w domu handlowym, albo biurowcu. Widzieliscie tam kiedys restauracje? Z pewnoscia tak. Mi sie podoba. Fajna, nowoczesna architektura. Tak wygladaja stolowki na uniwerkach niemieckich;) Fajnie, ze uzywasz VRaya. Moze rozpoczniesz mode wsrod studentow architektury, bo na razie obrony dyplomow stoja pod znakiem oblesnych, plastikowych renderow.
Glonex Napisano 18 Wrzesień 2003 Napisano 18 Wrzesień 2003 Nie wiem czemu mi to przypomina restauracje w budynku prawa na uniwerku we Wrocku.Tylko tam nie ma schodow a sa za to stoliki i bar jak to zazwyczaj w restauracji. Ale fajny pomysl w takich restauracjach naprawde fjnie sie jada, o ile nie jest za drogo. Pomysl o miejscu na te stoliki i barek i bedzie git. Zapraszam na mojego wipa: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6614
dr Ug Napisano 18 Wrzesień 2003 Napisano 18 Wrzesień 2003 A faktycznie! Nie bylem w srodku, ale mowisz o tym nijak niepasujacym do reszty budynku przy fontannie? :)
Andree Napisano 19 Wrzesień 2003 Napisano 19 Wrzesień 2003 tak DruG ,to ten budynek :) rzeczywiscie wnetrze podbne ,tylko bez tych schodow :)
@seba@ Napisano 4 Październik 2003 Autor Napisano 4 Październik 2003 Sesja sie juz konczy ostatni projekt! Sorry ze tak dlugo nic nowego nie pokazywalem, konczylem inny projek z ktorego nie mialem przedluzenia sesji, zreszta jest na forum. Update:
Swietlik Napisano 4 Październik 2003 Napisano 4 Październik 2003 spox i nadal ciekawi mnie umiejscowienie tych krzesełek na scenie
@seba@ Napisano 8 Październik 2003 Autor Napisano 8 Październik 2003 No to prawie koniec, jeszcze te odbicia na szybach poprawie. Co o tym myslicie?
kulexy Napisano 8 Październik 2003 Napisano 8 Październik 2003 ladnie ladnie, ale wszystko takie symetrycznie wustawione w porzadku i... brak obrusow... :( ALE PODOBA MI SIE!!
RK Napisano 8 Październik 2003 Napisano 8 Październik 2003 Zmień niebo- psuje całość- w Polsce tak niebieskiego nie uświadczysz...
uncle Napisano 8 Październik 2003 Napisano 8 Październik 2003 imho te krzesla i stoly nie pasuja do klimatu budynku - metal beton szklo i te kolka :P jakies takie smieszne ;d - to sa lapmy?, poza tym bump na podloge poprosze:), no chyba ze to tania wykladzina;p
Simon623 Napisano 8 Październik 2003 Napisano 8 Październik 2003 Pracka extra, jedyne co bym zmienił na twoim miejscu to niebo. Reszta w porządku.
@seba@ Napisano 8 Październik 2003 Autor Napisano 8 Październik 2003 Dzieki za komentaze. Co do tych kolek, tak to sa lampy. Niebo zmienie chociaz mi sie podoba. Kwestja krzesel zostanie pominieta, moze kiedys je zmienie. Narazie nie mam czsu. Jutro musze projekt oddac i jeszcze to wyrenderowac w 3200X2400(zeby tylko jedno ujecie, musze 4).
Swietlik Napisano 8 Październik 2003 Napisano 8 Październik 2003 Nieważne jak dobrze wykonasz robotę, twój szef i tak będzie chciał byś ją poprawił, he he Jak na wizualizację to wow, dodałbym tylko kilka detali ;););)
Rekomendowane odpowiedzi