Ania Napisano 28 Październik 2006 Napisano 28 Październik 2006 to coś spod drzewa weź wywal albo mocno popraw, bo w tej chwili nie wiadomo co to jest, coś między workiem kartoflanym a przemokniętą tekturą. kilka mniejszych niedociągnień jest, np. okna w murze są za jasne i balkoniki na wierzach obok wejścia mają zbyt czarny cień. już była chyba o tym mowa żeby obciąć kawałek kadru z prawej żeby wyglądało jakby zamek się ciągnął dalej. możnaby też (może w ps) dać 5-6 stokrotek w trawę na pierwszym planie. niebo i background są świetne, na reszcie kilka drobnych usterek ale ogólnie fajny wiosenny klimat, podoba mi się.
Kedzior Napisano 26 Listopad 2006 Autor Napisano 26 Listopad 2006 Uwaga juz nie aktualna ;-) update z 29.11.06 UWAGA!!! :) Właśnie zauważyłem siedząc w kafejce i wysyłając prace,że wdał się błąd. Chodzi o taki mały prostokąt ledwie widoczny na srodku ekranu, jutro wrzucę poprawioną wersję albo jeszcze dzis wieczorem. Mam nadzieje że zdąże bo psuje mi efekt:) To koniec. Wiem, że nie jest idealnie i że można dużo więcej, ale jestem zadowolony bo wycisnąłęm większość z tego co potrafie :). Klimat miał być z początku inny, wyszło inaczej, moim zdaniem lepiej. Dziękuje wszystkim za współzawodnictwo i za komentarze i powodzenia wszystkim :). Dzieki
KLICEK Napisano 26 Listopad 2006 Napisano 26 Listopad 2006 ostatni obrazek naprawde super , bardzo fajne kolorki takie troche hmm homm3 :) Naprawde mi sie podoba, ale cos jakis kwadracik na srodku dziwny wyszedl :) Gratulacje
nielot007 Napisano 26 Listopad 2006 Napisano 26 Listopad 2006 Witam!! cool !! gratuluje :) pozdro i powodzenia
Valery Napisano 27 Listopad 2006 Napisano 27 Listopad 2006 bardzo mi się podoba. dobrze że wywaliłeś tego niby wędrowca bo był tragiczny szkoda że praca skończona za puźno, bo wydaje mi się że byłbyś na podium
Stoickov Napisano 9 Grudzień 2006 Napisano 9 Grudzień 2006 Ladna paleta ale zbyt bajkowo i plastykowo... Tło za zameczkiem plaskie cos. Pozatym jest dobrze.
Rekomendowane odpowiedzi