KAIN Napisano 20 Wrzesień 2003 Napisano 20 Wrzesień 2003 Pisze w imieniu loozack\'a który ma problemy z wejsciem na strone max3d.pl i na forum. Po prostu mu nie działa. Czy mozna mu jakos pomóc i po której stronie jest wina?? U mnie max3d.pl na 10 właczeń wchodzi najwyzej 4 razy a na forum to juz nie mówie:( HELP!!;( pozdro KAIN
leander Napisano 20 Wrzesień 2003 Napisano 20 Wrzesień 2003 To jakieś modernizacje sieci POLPAK (tpsa). W każdym razie też 2 dni miałem wolne od forum, a teraz w kratke chodzi. Tu jest info: http://www.tpnet.pl/
Swietlik Napisano 20 Wrzesień 2003 Napisano 20 Wrzesień 2003 Oj ciężko a teraz to jak słoń chodzi, i czasami pozwoli mi posta wysłać. :P
adek Napisano 22 Wrzesień 2003 Napisano 22 Wrzesień 2003 Witam, Pisze z uczelni. Ja też z domu od piątku nie mogłem się połączyć. Cóż. Bardzo mnie to irytuje ,ale co zrobić. Miejmy nadzieję ,że TPSA upora się dziś z problemami. Proszę. Dajcie znać czy już u Was chodzi strona!
adek Napisano 22 Wrzesień 2003 Napisano 22 Wrzesień 2003 a nie chodziła u Ciebie? U niektórych działała ... ciągle w kilku miejscach w Polsce nie chodzi :(
Swietlik Napisano 22 Wrzesień 2003 Napisano 22 Wrzesień 2003 U mnie jest fatalnie, czasami sie uruchomi, ale i tak się równo sypie :P
adek Napisano 22 Wrzesień 2003 Napisano 22 Wrzesień 2003 no czekamy aż panowie z TPSA naprawią ten problem :/ :(
KAIN Napisano 22 Wrzesień 2003 Autor Napisano 22 Wrzesień 2003 brawa dla tepsy:) Chyba piewszy raz cos zrobili;) pozdro KAIN
RenholdeR Napisano 4 Październik 2003 Napisano 4 Październik 2003 od tej duzej awari nie wyswietla sie grafika w niektorych dzialach, niektore strony sie nie laduja, niektore laduja sie puste, niektore wcale no i chodzi to o wieeeele wolniej niz kiedys:-( a posty edytuja sie raz na 5
KAIN Napisano 4 Październik 2003 Autor Napisano 4 Październik 2003 Co do pretkosci to sie zgadzam chodzi brdzo wolno :( Ale cuz da sie wytrzymać;) pozdro KAIN
Swietlik Napisano 4 Październik 2003 Napisano 4 Październik 2003 Ale nie gdy ktoś ma 720 kb/s !! Chyba zadzwonie do panów z telekomunikacji.
Lucas Napisano 4 Październik 2003 Napisano 4 Październik 2003 U mnie wszystko się ładuje szybko i wpełni (chyba nawet szybciej niż zazwyczaj:))
KAIN Napisano 10 Październik 2003 Autor Napisano 10 Październik 2003 Dzisiaj przez 4h nie mogłem prakrtcznie wchodzić na max3d.pl i forum:( pozdro KAIN
adek Napisano 10 Październik 2003 Napisano 10 Październik 2003 hmm... nie byl to raczej problem serwera Gry-Online.pl. Moze cos na Twoich laczach?
Swietlik Napisano 10 Październik 2003 Napisano 10 Październik 2003 chyba trzeba sie bedzie przyzwyczić, czy ta tronka już nigdy nie będzie chodzić jak trzeba :(
dr Ug Napisano 10 Październik 2003 Napisano 10 Październik 2003 U mnie caly dzien smiga, wiec to nie moze byc wina serwera. Przyjrzyj sie raczej swojemu laczu.
KAIN Napisano 11 Październik 2003 Autor Napisano 11 Październik 2003 Originally posted by Adek hmm... nie byl to raczej problem serwera Gry-Online.pl. Moze cos na Twoich laczach? Tak prawdopodobne jak i nieprawdopodobne...;) (ktos to rozumie bo ja nie;)) Mam DSL 512 rozdzielone na 5 osób, praktycznie wiara nic nie sciąga z netu i mam cały czas dobra predkość, stronki smigały a tymczasem max3d.pl i gry-online.pl jakoś nie chciały wchodzić itp. Zaznaczam że kumpel na neo+ miał ten sam problem:( z powyzszymi stronami...:( pozdro KAIN
adek Napisano 11 Październik 2003 Napisano 11 Październik 2003 może znowu tepsa dała ciała? Ale chyba nie ... po oglądalności mogę powiedzieć ,że stronka jak najbardziej działała wszędzie. Zazwyczaj kiedy stronka pada odbija się to na oglądalności tymczasem jest naprawde dobrze. Może było na jakieś 10min jak tepsa coś kombinowała? Ważne ,że już chodzi :)
leander Napisano 11 Październik 2003 Napisano 11 Październik 2003 Ja mam neo+ i dziala od dluzszego czasu. Ale z innego miasta, wiec pewnie te neostrady nie maja ze soba wiele wspolnego..
KAIN Napisano 11 Październik 2003 Autor Napisano 11 Październik 2003 Świete słowa \"Ważne ,że już chodzi :)\";) Będe musiał chyba sie przyzwyczaić... :] pozdro KAIN
Swietlik Napisano 11 Październik 2003 Napisano 11 Październik 2003 Jakoś mimo że to tpsa to nie nażekam na tą neostrade, naprawde wspaniale mi chodzi, ale jednak forum mi się sypie. Teraz jest ok, ale ciekawe jak długo, słyszałem że zmieniali urządzenia polpaku tylko czy oni to skończyli ??
Rekomendowane odpowiedzi