Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam ! mam pynie - mianowicie czy ksiażki dotyczace poprzednich edycji 3ds max , można wykożystać do 3ds max 8 , czy informacje w nich i ćwiczenia są mozliwe do realizacji w 3ds max 8.

Pozdrawiam-tox

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Pewnie ze mozna! Ja uczylem sie z biblii do 5 tki i tak na prawde Ci znacznie starsi wymiatacze moga wybrzydzac. Wydaje mi sie ze ksiazka do 5 tki do grubych podstaw wystarcza w zupelnosci.

Napisano

Dzieki bardzo za odpowiedz ( szczeże myślałem że poczekam na nią pare dni heh ) :) , Jakie książki polecacie jesli chodzi o zakres Tworzenia animacji i modelowanie ?

Pozdross !

Napisano

ja NIE polecam książki o 3ds max 5, nie pamiętam dokładnie tytułu ale tam są same suche informacje, szkoda gadać, więcej sam się nauczyłem (a dostałem ją za dobre wyniki w nauce, ha!, tylko dlatego jeszcze ją trzymam :p)

Napisano

Przyznaje racje , że jesli chodzi o wybór ksiażek (w polskim przekładzie) to można sie rozczarować, mało i skąpo , z regóły 160 stron "3ds max 8 Modelowanie i animacja" ciśnie mi sie na usta wielkie HAAAA , oka biore czarną księge i do zobaczenia za pare lat z jakimś wynikiem może ;P