toxygene Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 witam ! mam pynie - mianowicie czy ksiażki dotyczace poprzednich edycji 3ds max , można wykożystać do 3ds max 8 , czy informacje w nich i ćwiczenia są mozliwe do realizacji w 3ds max 8. Pozdrawiam-tox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 tak . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Pewnie ze mozna! Ja uczylem sie z biblii do 5 tki i tak na prawde Ci znacznie starsi wymiatacze moga wybrzydzac. Wydaje mi sie ze ksiazka do 5 tki do grubych podstaw wystarcza w zupelnosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Mozna mozna tylko większosc tych ksiazek konczy sie tam gdzie powinna zaczynać więc mozesz sie rozczarować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toxygene Napisano 23 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2006 Dzieki bardzo za odpowiedz ( szczeże myślałem że poczekam na nią pare dni heh ) :) , Jakie książki polecacie jesli chodzi o zakres Tworzenia animacji i modelowanie ? Pozdross ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 ja NIE polecam książki o 3ds max 5, nie pamiętam dokładnie tytułu ale tam są same suche informacje, szkoda gadać, więcej sam się nauczyłem (a dostałem ją za dobre wyniki w nauce, ha!, tylko dlatego jeszcze ją trzymam :p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tamb Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 do animacji czarna ksiega animatora. chyba nie ma lepszej pozycji w polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toxygene Napisano 24 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2006 Przyznaje racje , że jesli chodzi o wybór ksiażek (w polskim przekładzie) to można sie rozczarować, mało i skąpo , z regóły 160 stron "3ds max 8 Modelowanie i animacja" ciśnie mi sie na usta wielkie HAAAA , oka biore czarną księge i do zobaczenia za pare lat z jakimś wynikiem może ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 ksiązki były dobre jak ludzie nie mieli dostepu do internetu i roznego radzaju pomocy i tutkow, teraz w ksiązkach jest to samo i mniej niz w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 ale możesz czytać w autobusie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toxygene Napisano 24 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2006 http://www.3dxtra.cygad.net/list/77/1.htm Poprostu nie ma kasy albo sie nie opłaca im to przekładać Ja osobiscie wole papier :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi