kreed Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 zrobilem taki oto model gun'a i chcial bym zeby ktos pomogl mi przy o texturowaniu go http://img400.imageshack.us/img400/2091/gun1ct9.jpg z gory tnx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 ło matko....taka giwera na 1 ręke....przeceiz to trzeba miec biceps jak kon!!:) pokaz siatke!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 mozna zawsze trzymac 2 reke pod lufa jak shotguna, dubeltowke itd... ^^ racja racja, pokaz siatke ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreed Napisano 23 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2006 gun jest na 2 rece oto siatka (porazka-ja sie caly czas ucze :D ) http://img486.imageshack.us/img486/7462/gunsiatkaal8.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 ładnie nawet wymodelowane :)) Siateczka :P Ehh Same Booleany :P no ale moze być :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreed Napisano 23 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2006 Ehh Same Booleany :P tak bylo latwiej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzecionek Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 wsómie fajny ale jak dlamnie to troche zbyt ostre krawędzie ma w niektórych miejscach ja bym dodał troche chamfera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Model najpierw skończ, póxniej teksturuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 popraw lufe bo kanciata jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi