SWRSC Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 Hejos! Tym razem mam do zaprezentowania kamienice, choć trodno to nazwać aktualnie kamienicą - po prostu bedzie budowana w miejscu starej. Projekt jeszcze w fazie konceptu, mieliśmy troszke wolnej ręki w modelu górnej części. Model - Cwieq render, post - ja
mt Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 model materialy i swiatlo ladne za to ludzie cholernie nieproporcjonalni. no chyba ze plotek ma z 1.8m a pan z tylu tak ze 2.30m;) no i cienie im troche "poodlatywaly";) no i mogles sie pozbyc trzecich zbiegow, byloby przyjemniej imho:) od strony architektonicznej sie nie wypowiadam bo to nie moja dzialka.. pozdr.
dłubaka Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 cos dziwnego jest z tymi oknami na "baszcie" , no i wydaje mi sie ze ktos zakosił rynny ale bron boze zebym sie czepiał
Lis Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 Chodnik przejarany masz. No i te ludziki jakieś liliputy. w dodatku latające. :D Reszta ładna
arch515 Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 Całkiem przyjemnie wygląda, nie kumam tego gąsiory dajesz a dach z blachy tytanowej na rąb hehehe trzymaj się jednego! Miły render, fajny nois to w psie?! Ale tych ludzi to z reguły zawszę wrzucisz i wyglądają tak zje…zje nie fajnie, że psuje cały efekt no a rury spustowe to gdzie?!:) Mocno oszukane no i barierki głównego ogrodzenia coś nie w skali, mi to wygląda na skopiowanie barierek balkonowych (te balkonowe są za bardzo ordynarne, bardziej delikatniejsze bym polecał nie takie masyw) i przeskalowanie, to twój projekt?
siwy Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 ludziki i ogrodzenie beee, drzewka mogleś lepsze wkleic. ten nois nie podoba mi sie. szkło i światelko git. materiał dachu bym zmienił. i jak wyżej: niedopowiedzenia przy dachu, brak rur spustowych i te gąsiorki. pozrd
SWRSC Napisano 30 Sierpień 2006 Autor Napisano 30 Sierpień 2006 materiału takie jak kleint chcial - to jest bardziej wizka koncepcyjna niż projekt prosto do realizacji. Z tymi ludzmi to ja zawsze mam proboblemy :D
Ryjas Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 straszne brzydactwo... a co do wizki to brzydki płot i ludzie jakoś niedopasowani...
Zbychowaty Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 Siemanko!Swiatlo i kolory fajne-zyjace.Co mi nie pasuje to to, ze gzymsy wienczace dach w sianach szczytowych sa mniejszej grubosci niz te u podstawy dachu, przez co ma sie wrazenie iz jest on bardzo cieniutki. Kolor dachu ok, ale tak jak wyzej, zle dobrane materialy. Przyporka naroznikowa taka jakas nijaka. Do czego sie przyczepie to ogrodzenie z pretow zbyt poteznej srednicy i za prostych slupow. Ludziki sa be i szkoda ze budynek uciety z prawej strony. Pozdrawiam:)
Zbychowaty Napisano 31 Sierpień 2006 Napisano 31 Sierpień 2006 Hmmm mam pytanko bowiem tez siedze nad zewnetrzem..mozesz cos wiecej napisac o ustawieniu oswietlenia? Z gory dzieki:)
SWRSC Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Napisano 31 Sierpień 2006 Z-Brush - a scrolla widzisz na dole? to ci pomoze zobaczyc cały render, on nie jest ucięty :)
kjubas Napisano 31 Sierpień 2006 Napisano 31 Sierpień 2006 A jak zrobic takie fajnie odbicia drzew w oknach? Architektura budynku nie najgorsza (poza detalami dachu i barierki, rynny. Ale calosc wyglada na zbyt wklejona w otoczenie, no i ta skala chodnika i ludzi.
Zbychowaty Napisano 31 Sierpień 2006 Napisano 31 Sierpień 2006 Buuahahahahah dobre!!! Serio, nie widzialem :P A co z ustawieniami?
Rekomendowane odpowiedzi