Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich Forumowiczów !!!

Mam jedno bardzo ważne pytanie. Czy istnieje jakiś dormowy program do tworzenia ubrań w 3d a najlepiej ludzi wraz z ubraniami (efekt stworzonego objektu ma być pokroju modeli z Doom 3 lub lepsze). Chodzi mi o coś podobnego do Poser'a (wiem, że była promocja ale już się niestety skończyła icon_sad.gif ). Jeśli znacie takie programy to bardzo prosiłbym Was o ich nazwy i ewentualne linki skąd mogę je pobrać. Niestety niemam zbyt aż tyle kasy żeby kupić jakiś płatny pakiet i staram się opierać na tych z licencją freeware. Bardzo proszę Was o pomoc.

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 10,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja nigdy o takim sofcie nie słyszałem, natomiast Poser to jest program bardzo ograniczony. Tak naprawde tylko wiodące programy 3D takie, jak max, Lightwave, Maya, Cinema 4D, XSI mają możliwośc pełnego tworzenia i edytowania modeli, a także kontroli nad kazdym elementem sceny. Co do ciuchów, to wspomniane programy mają wbudowane bądź dodane jako plug specjalne systemy symulacji tkanin, ale i tak stworzenie czegoś z sensem nigdy nie jest możliwe ot - tak, na pstryk.

Napisano

No i Wings 3D. Chociaż ze zrobieniem modeli jak z duma może być cięzko ;)

Napisano

Nie dość, że bez wysiłku, bez kwnięcia palcem, chciałbyś super model, to jeszcze za darmo...

Napisano

cos ala znany juz plugin "doit" :)

hmmm Blender + MakeHuman + MakeHair confusion

Napisano

jest pewien program do robienia modeli człowieka. w pełni parametryczny, w obecnej fazie nie uwzglednia tekstur, wlosów, ubrań it jedny m słowem brak dodatków. nazywa sie makeHuman i jest darmowy. nie pamietam czy freeware czy opensource. poszukaj na necie.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.