h4sh Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 takie sobie swierzatko. kolejny conceptart. rzezbione w supersculpey, malowane akrylami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 fajne bardzo fajne, duże to zrobiłeś i jak długo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 25 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2006 okolo 20 cm dlugosci, rzebilem tydzien, malowalem 1 dzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 E, no szczena opada :0 Na niektórych ujęciach ta poza wyglada dość dziwnie, ale na tym pierwszym pomalowanym to really cool, czuć dynamike że tak powiem. A że tak spytam, ta cena to tak serio ? A z krytyki, to mogłeś to jeszcze wrzucic na z-brusha i dodac troche bumpa :P pozdrawiam Mirach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 25 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2006 cena serio. ja biore min 30$/h za robote wiec inaczej mi sie nie oplaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Bombowy. Pomalowany mniej fajniasty ale rzeźba rewelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 25 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2006 szkoda ze nie mialem pod reka airbrusha, jednak akrylami i pedzlem to niezbyt przyjemna robota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 pieknie!! jesli chodzi o cene to trzeba sie cenic :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Przyjemniaczek, technicznie świetny, zakręcony koncept. Gratsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 no bardzo fajny , ales tego naprodukowal stary :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 jak pierwszy raz rzuciłem okiem to myślałem ze to v-ray ;D bardzo ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 25 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2006 merv: tak, renderign na stole w kuchni + 2 lampy. raytracing, final gather, depth of field, global illumination.. wszystko real time :) a no i dodam jeszcze ze jest turntable w demku: http://blip.tv/file/get/Bananapunk-3dModelingDemoreel302.mov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi