nielot007 Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 Witam!! mam o to takie pytanie chcialbym sobie kupic taka "figurke"(moze rzeźbe) anatomiczna tzw zeby byla postac faceta i z jednej strony (lewa prawa) mial pokazane miesnie z drugiej juz normalnego ze skora :D gdzie/czy mozna takie cos kupic?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 może lepiej jakiś album anatomii ? Napewno jest to dokładniejsze źródło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 Leru - niby racja ale taka figurka to też dobra referka, album to jednak 2d a figurka to figurka :) nielot - popytaj studentów medycyny, może będą coś wiedzieć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2006 Leru--> tak jak pisze vorek wkoncu to 3d wiec duzo lepiej mozna skumac te miesnie :D vorek nie pomyslalem o tym .... popytam ale jak cos znajdziecie i za rozsadna cene piszcie smialo jak znalazlem idealne ale ta cena......... :( :( :( http://www.freedom-of-teach.com/products/prod_detail.php?sect=products&pid=det_anafig2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 ja od dosc dawna jestem posiadaczem anatomi dla artystow nowe wydanie , kosztowalo mnie okolo 100 zl , ale jakosc zdjec genialna , format ksiazki duuuuzy , do tego genialnie rozrysowane wszystko omowione i co najwazniejsze sa lekcje rysunku uwzgledniajac anatomie ;] czyli wszystko to co duze misie lubia najbardziej :D imo tej ksiazki nie zastapi zadna figurka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 Oj tak tak, książeczka warta polecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2006 hmmm naprawde tak dobra jest ta ksiazka?? musze luknac :D choc i tak szukam figurki !! pomozcie ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 heh, nielot007 się ostro za organikę wziął... :D Niech ci Leru wyrzeźbi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 Kup sobie jakiegos super herosa wychudzonego w sklepie zabawkowym za 2zl. No i miesnie wygladaja zazwyczaj tak jakby nie mial skory :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi