Napisano 26 Wrzesień 200618 l Witam!! mam o to takie pytanie chcialbym sobie kupic taka "figurke"(moze rzeźbe) anatomiczna tzw zeby byla postac faceta i z jednej strony (lewa prawa) mial pokazane miesnie z drugiej juz normalnego ze skora :D gdzie/czy mozna takie cos kupic?? pozdro
Napisano 26 Wrzesień 200618 l może lepiej jakiś album anatomii ? Napewno jest to dokładniejsze źródło ;)
Napisano 26 Wrzesień 200618 l Leru - niby racja ale taka figurka to też dobra referka, album to jednak 2d a figurka to figurka :) nielot - popytaj studentów medycyny, może będą coś wiedzieć :)
Napisano 26 Wrzesień 200618 l Autor Leru--> tak jak pisze vorek wkoncu to 3d wiec duzo lepiej mozna skumac te miesnie :D vorek nie pomyslalem o tym .... popytam ale jak cos znajdziecie i za rozsadna cene piszcie smialo jak znalazlem idealne ale ta cena......... :( :( :( http://www.freedom-of-teach.com/products/prod_detail.php?sect=products&pid=det_anafig2
Napisano 26 Wrzesień 200618 l ja od dosc dawna jestem posiadaczem anatomi dla artystow nowe wydanie , kosztowalo mnie okolo 100 zl , ale jakosc zdjec genialna , format ksiazki duuuuzy , do tego genialnie rozrysowane wszystko omowione i co najwazniejsze sa lekcje rysunku uwzgledniajac anatomie ;] czyli wszystko to co duze misie lubia najbardziej :D imo tej ksiazki nie zastapi zadna figurka ;]
Napisano 26 Wrzesień 200618 l Autor hmmm naprawde tak dobra jest ta ksiazka?? musze luknac :D choc i tak szukam figurki !! pomozcie ;) pozdro
Napisano 26 Wrzesień 200618 l heh, nielot007 się ostro za organikę wziął... :D Niech ci Leru wyrzeźbi.
Napisano 26 Wrzesień 200618 l Kup sobie jakiegos super herosa wychudzonego w sklepie zabawkowym za 2zl. No i miesnie wygladaja zazwyczaj tak jakby nie mial skory :)