Shegy Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 Siemka dawno nic nie wrzucałem na forum. Oto to co skrobie przez ostatnie 2 tygodnie. To narazie nieskończony model, brakuje szczegołów, nogi to narazie prowizorka tak samo jak łańcuch. w wersji finalnej powinien sie pojawić w jednej ręce miecz a w drugiej kręgosłup i głowa jakiegos umarlaka:) Zobaczymy co z tego wyjdzie. Z góry dziękuje za konstruktywną krytyke i komentarze.
goran Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 Jak na razie bardzo ładnie, proporcje postaci wg mnie idealne, ale ja sie nie znam na modelowaniu postaci.
Infero Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 Za chudy.... więcej mięśni mu dać!!! :) I szersze bary ! Ten koleś ma prawidłowo zapadniętą klatę. Think about it... I proszę daj większą fotę, bo tu nic nie widać. Fajny klimat, jak z predatora :)
cojots Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 Pierwsza myśl- Warhammer ;) Nie wiem czemu hełm (bo chyba to jest hełm) bardzo mi się podoba, zbroja kozak ale to żebrowanie na miednicy troszkę jak z sf. Chciałem przejrzeć Twoje wcześniejsze prace bo tytuły świadczyły, że też z tematyki RPG ale jestem na forum od niedawna i skończyła im się data ważności :/ szkoda. Pozdrawiam.
piotrek Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 Coś z klatką piersiową chyba nie tak, jak być powinno...
kannu Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 serwus :) mi sie bardzo podoba. Troche w klimatach postaci z fimow do warharmera :)
anJek Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 pogrub mu troche ramiona i dodaj pare detali, pokaz tez inne ujecie, bo wyglada jakby mial glowe lekko przesunieta na prawa strone =) a tak wogole, to fajnie sie zapowiada, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi