Napisano 26 Wrzesień 200618 l Siemka dawno nic nie wrzucałem na forum. Oto to co skrobie przez ostatnie 2 tygodnie. To narazie nieskończony model, brakuje szczegołów, nogi to narazie prowizorka tak samo jak łańcuch. w wersji finalnej powinien sie pojawić w jednej ręce miecz a w drugiej kręgosłup i głowa jakiegos umarlaka:) Zobaczymy co z tego wyjdzie. Z góry dziękuje za konstruktywną krytyke i komentarze.
Napisano 26 Wrzesień 200618 l Jak na razie bardzo ładnie, proporcje postaci wg mnie idealne, ale ja sie nie znam na modelowaniu postaci.
Napisano 26 Wrzesień 200618 l Za chudy.... więcej mięśni mu dać!!! :) I szersze bary ! Ten koleś ma prawidłowo zapadniętą klatę. Think about it... I proszę daj większą fotę, bo tu nic nie widać. Fajny klimat, jak z predatora :)
Napisano 26 Wrzesień 200618 l Pierwsza myśl- Warhammer ;) Nie wiem czemu hełm (bo chyba to jest hełm) bardzo mi się podoba, zbroja kozak ale to żebrowanie na miednicy troszkę jak z sf. Chciałem przejrzeć Twoje wcześniejsze prace bo tytuły świadczyły, że też z tematyki RPG ale jestem na forum od niedawna i skończyła im się data ważności :/ szkoda. Pozdrawiam.
Napisano 1 Październik 200618 l serwus :) mi sie bardzo podoba. Troche w klimatach postaci z fimow do warharmera :)
Napisano 1 Październik 200618 l pogrub mu troche ramiona i dodaj pare detali, pokaz tez inne ujecie, bo wyglada jakby mial glowe lekko przesunieta na prawa strone =) a tak wogole, to fajnie sie zapowiada, pozdrawiam