Napisano 26 Wrzesień 200618 l Chyba jakieś błędy w siatce. Na tym pierwszym, bo na drugim renerze tego nie widać.
Napisano 26 Wrzesień 200618 l piotrku (mintrillu :P) zgadzam się... czy może chodzi ci o triangle na pryciskach C>(klawisz powrotu) i C ?? ahh.. jeszcze materiały leżą ale to początek :) więc sie narazie nei czepiam
Napisano 26 Wrzesień 200618 l Autor Triangle były zaraz na początku, na 2 renderze już są poprawione.. Fotosik jest super :D Dzisiejszy update: Przy przyciskach jest zawsze dużo dłubania.. teraz robie 'wlot' na memmory sticka, irde i jutro zaczynam tył.
Napisano 27 Wrzesień 200618 l te otwory na klawisze wycinałeś booleanem?? nie chodzi o to, że sie czepiam booleana, sam często korzystam, tak tylko z ciekawości pytam, jeśli w jakiś inny sposób to napisz jak ;] model super. pozdrawiam
Napisano 27 Wrzesień 200618 l Autor te otwory na klawisze wycinałeś booleanem?? nie chodzi o to, że sie czepiam booleana, sam często korzystam, tak tylko z ciekawości pytam, jeśli w jakiś inny sposób to napisz jak ;] model super. pozdrawiam Też nie znam innej metody, za to boolean jest prosty i daje dobre efekty moim zdaniem :]
Napisano 28 Wrzesień 200618 l Siateczki mniam :) Bardzo sie mi podoba :) Bardzo :) Ale pamietaj!! Lud domaga sie wiecej!!... i wiecej...!! ;P
Napisano 28 Wrzesień 200618 l Autor Troche do przodu.. Dzisiaj: Zbiorczo detale :] (Z napisu "Memory sztik cośtam" jestem bardzo zadowolony, ładnie wyszedł.. a przycisk 'play' chyba jeszcze raz zrobie bo coś za mało wypukły) Niewiele zostało do zrobienia, wiec taki oto test: Co o tym renderze sadzicie? A to drapane aluminium juz chyba zostanie takie jak jest. Time: ok. 15 minut.
Napisano 28 Wrzesień 200618 l material jest ekstra, troche moze tylko za ciemny (nie wiem, nie mialem tego fona w reku), razi lekko wciecie wokolo joysticka, jakby bool pozostawil artefakty, ogolnie zarabisty model i szybkie wykonanie, pozdro
Napisano 28 Wrzesień 200618 l Autor Update 29.9.2006: Cos w ramach testu final-rendera: Wątek przeniesiony do Finished Art: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=443620#post443620