nicponim Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 ten na odchodne to mi sie podoba;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 jest dobrze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
o r o Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 pożegnanie w dobrym stylu, chociaż trochę za czyste się wydaje ;D, po tym co napisałeś nie moge doczekać się następnego updejta ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 21 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2007 Nie mam czasu i póki co, nie zrobiłem nic nowego. Ładuję mały progres pracy ze strony 14., którego też zrobiłem jakiś czas temu. Przypominam o rozjaśnieniu monitora ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 1 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2007 Zarzucam wip'a okładki, choć wiem, że większość z Was nie gustuje w takich klimatach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 22 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Coraz lepiej :D Ćwiczyłes !!!!:)) Przypomnial mi sie kawał ..Przychodzi do mamy mały Etiopczyk.... Matka mówi ;Chuchnij :PP-- znowu !!!Jadłeś!!! ;D Pozdrawiam.powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 24 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2007 Tak się składa, że kompletnie nic nie trenowałem. Zobaczyłem po prostu szkice Bumskee'ego i to wystarczyło ;) Teraz, jak mi się nie chce rysować, to włączam sobie kilka jego obrazków ...i mi się chce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 Zobaczyłem po prostu szkice Bumskee'ego i to wystarczyło ;) Dobry typ, zrobił przez 2 lata dużego susa. Ptaszek się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 okładeczka spoko :-) upiorzyca tyz fajna. za to te ostatnie digitale nienajlepsze. Wzrucaj cos nstapenego bo w sumie nieczestu updejta robisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 26 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2007 Dzięki. Wrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 szybkie, fajne. Szkoda ze z krechą tak się ociągałeś. tzn. je jedne pociagnięcia tylko podszedłeś do tego jak do trawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QbisieQ Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 tamta kobitka z ostrzem za miast dłoni to aby nie zaczerpnięty motyw z gry savering ? Ogólnie fajne kreski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 bardzo lubie takie klimaty; fajnie Ci to idzie;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 4 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2007 QbisieQ-chodzi Ci chyba o Suffering. Może i zaczerpnięty, bo Ben Olson, to dla mnie jeden z najlepszych rysowników, ale w momencie malowania o tym nie myślałem. A tu jakieś pierdoły sprzed miesięcy i kilka innych nowszych. http://www.czachopismo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 świetne są! pierwsza z lewej w pierwszym poście, ja cię błagam dokończ tą babę- uwielbiam taką grafikę! No poprostu sysunia :D zielona czacha też odpał- no normalnie czacha dymi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 25 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 pocieszny bobas :D mogłeś choć trochę uwidocznić jego nóżki, bo teraz jest taki zawieszony w przestrzeni :] ale i tak jest fajnie :] czym robiłeś tło? bo wyszło ciekawie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 26 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Prrr to będzie kadr w komiksie, także będzie podstawa, a bobas wyłania się z mroku. Rysowałem ołówkiem, tuszem, piórkiem, a tło pędzlem tuszem (często maluję też czarnym gwaszem). Część arsenału daję na focie. Jako, że nie lubię postować bez obrazków, srunę jakimiś szkicami - zawsze coś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 A co to będzie za komiks? Pokażesz go później? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 heh NICE (podziw) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2007 OBO, komiks pokażę, jak dobrze pójdzie w #3 Czachopisma. A co to za komiks? No komiks jak komiks, 3 strony będzie miał haha. Treningowe szkice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 ten po lewej b.fajny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 szkice są przefajne, podoba mi się taki styl, szkoda,że tylko tyłeczki (choć pewnie nie wszyscy tak uważają:D) ps: zapraszam wszystkich na dzisiejszy zlot maxa w Warszawie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 fajne, soczyste tyłki ! Utrafiłeś w gust szataninie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 1 Październik 2007 Autor Share Napisano 1 Październik 2007 Dziękuję bardzo. Żeby było sprawiedliwie, trochę neutralnych szkiców. Chociaż byłoby po równo jakbym męski zad machnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Oj ... postepy widzie .. Korzystasz z ksiazek lomisa ? Pozdrawiam Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 9 Październik 2007 Autor Share Napisano 9 Październik 2007 JakóbM- tak się składa, że od dawna takie rzeczy potrafię rysować, może kiedyś nawet lepiej, tylko nie rysowałem z powodu lenistwa - niestety. A teraz bardziej niż z książek Loomisa, korzystałem z wolnego czasu ;) No i trochę się zmobilizowałem, aby nie produkować bezsensownego maziania. Czas wrócić do mięcha i potworów. Wrzucam dwie wersje, bo obie mi się podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yabbol Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 Super... obejrzalem praktycznie cala Twoja teczke... i musze powiedziec ze bardzo mi sie podoba. Widac progres... jestes moze len :) ale na pewno nie najwiekszy...:D bede tu zagladal co jakis czas i podpatrywal roznych rzeczy... na pewno czegos sie naucze. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 28 Październik 2007 Autor Share Napisano 28 Październik 2007 Dzięki Yabbol. To cieszy, kiedy kogoś inspirują i czegoś mogą nauczyć moje prace. A tu robótki ręczno-cyfrowe na digarta. EDIT: wcięło obrazki, a były to jakieś etapy pracy, dlatego wrzucam ostateczną wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 siewca zarazy jest fantastyczny, pomysł i wykonanie bardzo mi się podobają :) robisz koncepty dla kogoś? jeśli nie, to powinieneś ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 na tamtej stronie brazowy 2-głowian lepszy;) pajeczak jest swietny-wprost cudownie obleśny, nie chciałoby sie spotkac takiego wrednego pajeczego zwyrodnialca w realu.... tu w zeszycie pojechałeś i anatomie po drodze zgubiłeś, ale za to szkicory maja w sobie lekkość i taki urok szybciochów, takie na wyrzycie sie są, wiem-sama takie kiedys uprawiałam, tak zwane szkice wykładowe, w szczególności gdy wykład jest wprost "fascynujący";D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 29 Październik 2007 Autor Share Napisano 29 Październik 2007 No to teraz popiszę. Prrrrszalony - dzięki, bardzo mi miło, jednak nie podzielam Twojego entuzjazmu;) Nie podoba mi się ten stwór. Jest mało czytelny. Chciałem, aby te rysunki miały charakter szybkich chaotycznych szkiców, ale jestem zbyt cienki jeszcze, żeby ładnie oddać bryłę i zrobić obrazek czytelniejszym. Póki co, jeszcze nie robię dla nikogo. Purple-również dziękuję. Niestety trochę nie trafiłaś z opisem. Jak pisałem wyżej, nie uważam się za super rysownika i jestem za słaby na to, by zrobić coś takiego w sposób lekki i szybki. Najpierw szkicowałem to ołówkiem, potem piórko i tusz. Trochę się nadziubałem, ale i tak wyszło płasko i nieczytelnie. Przyznaję jednak, że chciałem, aby miało to klimat chaotycznych szkiców. A wykładowych szkiców nie robię od lat. Poniżej pokazuję oryginalny rysunek - reszta to digital. Saluty666. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 kurka swietny pomysł przedstawienia conceptu ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 30 Październik 2007 Autor Share Napisano 30 Październik 2007 No i ostatnia jednostka do niewesołej ekipy- zmysłowa i ponętna Nekro Bicz. Dzięki Janko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 21 Listopad 2007 Autor Share Napisano 21 Listopad 2007 I moje 2 nowe szkicowniki, takie jak mają na zachodzie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 6 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2007 Uzupełnienie śmietnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 8 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 13 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2007 Kolejne bluźniercze mięcho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Aż się boję zapytać co czyta ta strzyga! Sweet - taka trochę w stylu Pomysłowego Dobromira! puk puk puk puk jeeehhhuuuu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 14 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2007 Siegmar nie bluźnij! Ja Ci dam "sweet" ;). Bestia do kompletu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 No bestia zua! Jakiś fan morbid angel albo cryptopsy zapewne! Fajne kolorki - zgrabny art - najbardziej podobają mi się jego spodenki ;)! Bardzo fajnie to twoje kreskowanie się sprawdza w takiej charakterystyce! Jakieś zlecenie masz, czy tak dla czystego treningu sobie takie kolorowe robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2007 Siegmar, oczywiście, że zlecenie. Inaczej bym nie skończył i pewnie tylko głowy narysował haha. Dość tych słodkości, czas powrócić do domu. Jeśli komuś przyjdzie do głowy jęczenie o krzyżach i innych pierdołach, to lepiej niech nic nie pisze. Wrzucam, żeby pokazać samą techniczną stronę rysunków i układu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Bardzo dobrze znajdujesz się w tej charakterystyce ... Ale - mogłeś się pokusić o małe róznice w kopiowanych obiektach ... rażą ciut odbicia lustrane cierni na dolnych cornerach (pod czaszką górną). Nie wiem, czy tło pod tekstem powinno być tak drastycznie ucięte po bokach, na dole - chyba lepiej by było gdyby rozlało się na dole, sięgając prawie do narożników. Kreatury z boków i zwijasy materiału - bardzo fajne, ale chociaż mogłeś inaczej poszarpać, poprzecinać sam materiał... Ja wiem, że symetria w tego rodzaju stylistyce odgrywa olbrzymią rolę, ale nie za wszelką cenę :) Mimo wszystko, założę się, że ten, komu to robiłeś jest bardzo zadowolony :) PS. Jak będę coś swojego nagrywał, to się odezwę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Ibanez Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 Hehe mnie te krzyze nie przeszkadzaja i tak, nawet sobie cos zapuszcze mocniejszego, a ogolnie bardzo fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2007 Dzięki chłopacy. W nagrodę macie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shamjaza Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Swietne klimaty tworzysz w swoich pracach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 11 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2008 Dzięki Shamjaza. Staram się, by moje prace miały odpowiedni klimat, chociaż boleję nad tym, że brakuje w tym klimacie dobrego warsztatu. A właściwie, to boleję nad swoim lenistwem;). Na szczęście ostatnio mam wielkie plany i coś zaczynam intensywniej pracować. Np. zajebisty avatar zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi