cartman Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Witam oto moja nowa praca :) wykonana w 3ds max 8 + Vray oraz Photoshop. Pozdrawiam a tu model http://members.lycos.co.uk/g0dot/jaguar4.jpg http://members.lycos.co.uk/g0dot/jaguar1.jpg http://members.lycos.co.uk/g0dot/jaguar3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Hmm jakies to wszytko takie se " popraw bardziej material autka bo jakis matowy jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 ogólnie model dobry ale reszta pada...render tak nie realistyczny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 A mi sie podoba ta pracka!! :) Gratuluje wyniku pracy :) Wkoncu jakies normalne autko ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 jak pobawie sie jeszcze 3d to sie wypowiem. narazie strasznie dla mnie psuja efekt szare oblesne tła. mysle ze mozesz wydusic wiecej z tego modela lepszym renderem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 o miastowy ;) jak wyżej.. model może i dobry ale render taki raczej scanlinowy. Dodaj trochę więcej refleksów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 Ok . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 Ja jeszcze sugeruję dodać jakieś efekty specjalne...typu: kurz, dymy z pod kół. No i mam taki pomysł... praca wyglądała by obłędnie jak dodałbyś warunki pogodowe... typu: mokra jezdnia... no ale ja się nie znam, ja tu tylko sprzątam :) Pozdrawiam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 Zrobiłeś kawał dobrej roboty - gratulacje, ale tak jak poprzednicy zauważyli, mozna by nad tym renderem jeszcze popracować, by uzyskać bardziej realistyczny efekt. Tak, czy inaczej model okay. Pracka mi się podoba :) Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 A ja tak od siebie podpowiem ze jesli nie wiesz jak wycisnac wiecej z rendera to zawsze mozesz poawic sie w ps - czasami mozna naprawde ladnie stuningowac swoje pracki aby wygladaly slicznie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 otoczenie, render i swiatla i troszke materialy mi nie paszą;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 mi ten render przypomina podrasowany screen z gran turismo 2 :] ogólnie zgadzam się z tym co napisali wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Pantera Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 za malo odbic.Na 2 renderku widze ziarenka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cartman Napisano 10 Październik 2006 Autor Share Napisano 10 Październik 2006 Dzięki za komentarze widzę że musze się jeszcze podszkolić i popracować nad Vray-em i PS-em pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 spojzalem na tytul wątku - ucieszylem sie, zajzalem - zawiodlem sie. Nie chodzi o wykonanie, ale o to ze Jaguar powinien sie wstydzic tego autka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drem Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 model nadaje sie do gier;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Deler Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 hehe wyglada jak z gt4, fajnie , a matowy bo niemyty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi