Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 217
  • Wyświetleń 28k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ta dłoń jest super ! Całkowicie w 2D robiłeś ? wydaje mi się jednak że za dużo tego szumu, a za mało takiego łagodnego światła.Ta kobitka w grocie też całkiem całkiem ale ja bym trochę bardziej kontrastową grę świateł dał

Ogólnie całkiem fajnie :)

Napisano
  • Autor

QbisieQ - tak dłoń całkowicie w 2d, jak i pozostałe.

Napisano

gdzie ja mogłem widzieć tę dłoń już ? Ja nie widzę, żeby coś było skopane na dole dłoni. Mi wszystko gra.

Napisano

Hehe witka ;), sporo czasu Cię nie widać było, widzę że za mazy naskalne się wziołeś . . . Ciekawa praca,

//Pozdr.

Napisano
  • Autor

No to czas na tradycyjny rysunek

"Czarny koń"

3ded34c22a4c990b.jpg

"Kamień"

15e760a194bc0d17.jpg

"Drzewo"

d2170d8e5598f308.jpg

Napisano

dłoń miejscami płaściutka, natomiast bardzo podobaja mi sie paznokcie, fajnie wyszły. Dwa pozostałe też dają rade.

Napisano

Szkoda że wszystko to co narysowałeś takie samotne na kartce. Mógłbyś, ku uciesze moich oczu, narysować coś złożonego z większej ilości elementów? Dalsze ujęcie z tym drzewkiem choćby, o ile nie był to ucięty fragment postawiony na stole xD

Napisano

dlon fajna ale mogles dac wiecej kontrastu , fajna kreska i ogolnie bardzo pozytywnie :)

Napisano

fajne ale mam jedno ale-mnie uczyli by roznicowac jakos fakture-u ciebie reka,drzewo,kamien-wszystko z tego samego materialu jest zrobione,tak samo kreskowane,np. ten kamien rownie dobrze moglby byc kawalkiem drewna.. ale tak czy siak fajne;]