Napisano 20 Marzec 200717 l Autor Witam ponownie. Wysyłam nową pracę rysowaną na konkurs .PSD Zachęcam również do zakupienia najnowszego numeru .PSD PHOTOSHOP EXTRA http://www.psdmag.org/pl/psdmag/issues/extra_3.html
Napisano 29 Wrzesień 200717 l Ta dłoń jest super ! Całkowicie w 2D robiłeś ? wydaje mi się jednak że za dużo tego szumu, a za mało takiego łagodnego światła.Ta kobitka w grocie też całkiem całkiem ale ja bym trochę bardziej kontrastową grę świateł dał Ogólnie całkiem fajnie :)
Napisano 30 Wrzesień 200717 l gdzie ja mogłem widzieć tę dłoń już ? Ja nie widzę, żeby coś było skopane na dole dłoni. Mi wszystko gra.
Napisano 30 Wrzesień 200717 l Hehe witka ;), sporo czasu Cię nie widać było, widzę że za mazy naskalne się wziołeś . . . Ciekawa praca, //Pozdr.
Napisano 9 Listopad 200717 l dłoń miejscami płaściutka, natomiast bardzo podobaja mi sie paznokcie, fajnie wyszły. Dwa pozostałe też dają rade.
Napisano 10 Listopad 200717 l Szkoda że wszystko to co narysowałeś takie samotne na kartce. Mógłbyś, ku uciesze moich oczu, narysować coś złożonego z większej ilości elementów? Dalsze ujęcie z tym drzewkiem choćby, o ile nie był to ucięty fragment postawiony na stole xD
Napisano 10 Listopad 200717 l dlon fajna ale mogles dac wiecej kontrastu , fajna kreska i ogolnie bardzo pozytywnie :)
Napisano 10 Listopad 200717 l fajne ale mam jedno ale-mnie uczyli by roznicowac jakos fakture-u ciebie reka,drzewo,kamien-wszystko z tego samego materialu jest zrobione,tak samo kreskowane,np. ten kamien rownie dobrze moglby byc kawalkiem drewna.. ale tak czy siak fajne;]