tymko Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 Witam ponownie. Wysyłam nową pracę rysowaną na konkurs .PSD Zachęcam również do zakupienia najnowszego numeru .PSD PHOTOSHOP EXTRA http://www.psdmag.org/pl/psdmag/issues/extra_3.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Fajna kobitka... szczególnie tak z oczu jej miło patrzy. Pozdrawiam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 21 Marzec 2007 Autor Share Napisano 21 Marzec 2007 dzięki Mortom to moja żona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 hehe spoko malunek :) ładną masz żone...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 ślicznie :) szacun i gratulacje, automaty tez konkret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 ooo jesteś na okładce(a właściwie to twoja żona jest), spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Uzupełniam teczkę duża wersja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QbisieQ Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Ta dłoń jest super ! Całkowicie w 2D robiłeś ? wydaje mi się jednak że za dużo tego szumu, a za mało takiego łagodnego światła.Ta kobitka w grocie też całkiem całkiem ale ja bym trochę bardziej kontrastową grę świateł dał Ogólnie całkiem fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2007 QbisieQ - tak dłoń całkowicie w 2d, jak i pozostałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Dlon na dole nie do konca chyba wyszla :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 gdzie ja mogłem widzieć tę dłoń już ? Ja nie widzę, żeby coś było skopane na dole dłoni. Mi wszystko gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Mowie o tej pani maziajacej po scianie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Hehe witka ;), sporo czasu Cię nie widać było, widzę że za mazy naskalne się wziołeś . . . Ciekawa praca, //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 9 Listopad 2007 Autor Share Napisano 9 Listopad 2007 No to czas na tradycyjny rysunek "Czarny koń" "Kamień" "Drzewo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 dłoń miejscami płaściutka, natomiast bardzo podobaja mi sie paznokcie, fajnie wyszły. Dwa pozostałe też dają rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 Szkoda że wszystko to co narysowałeś takie samotne na kartce. Mógłbyś, ku uciesze moich oczu, narysować coś złożonego z większej ilości elementów? Dalsze ujęcie z tym drzewkiem choćby, o ile nie był to ucięty fragment postawiony na stole xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 dlon fajna ale mogles dac wiecej kontrastu , fajna kreska i ogolnie bardzo pozytywnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 fajne ale mam jedno ale-mnie uczyli by roznicowac jakos fakture-u ciebie reka,drzewo,kamien-wszystko z tego samego materialu jest zrobione,tak samo kreskowane,np. ten kamien rownie dobrze moglby byc kawalkiem drewna.. ale tak czy siak fajne;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi