Napisano 24 Październik 200618 l ojoj, taki model dziabnales fajny takiego fajnego dredowego nauta, a render cos cieniutki. Tekstury gdzies wcielo? AA tez? Wracaj z tym do WIP, bo szkoda modelu, oj szkoda...
Napisano 25 Październik 200618 l mi sie nie podoba, modelk jest ok, ale tak jak napisał Chalek - reszta jest taka niekonkretna,zupełanie jakbym to ja ją robił :-D W każdym razie można sporo poprawić. Pozdrawiam.
Napisano 25 Październik 200618 l A tam zaraz kiepski render, piszecie tak jakby to była wizka. Całość jest ok, jak się ogląda z większej odległości, nie wiem skąd się wzięły te poszarpane brzegi bo na brak AA mi to nie wygląda, raczej na jakiś filtr w shopie, w każdym bądź razie, przydało by się to poprawić. Brakuje mi jakiegoś zróżnicowania w kolorkach, jakieś cieplejsze światełko na pierwszym planie było by super, no i wyraźniejsze potraktowanie powierzchni i faktury samego robota, żeby było czuć że jest ze stali, może jakieś "rany wojenne" ? Niekoniecznie jako tekstury w 3d, równie dobrze wyszła by domalówka. Tyle z mojej strony ;] Pozdrawiam
Napisano 25 Październik 200618 l Jako wielki fan warhammera powiem. Gdzie detal? ten dread mógł mieć dużo więcej detalu. Pozatym wygląda bardzo ładnie. Może skoro już masz dreada jako baze to teraz pobawisz się w venerable dreada?
Napisano 28 Październik 200618 l Autor Dzieki wszystkim za komenty render byc moze poprawie jak bede mial jescze checi, ale narazie poki co tak chyba zostanie,pozatym trzeba zaczynac cos nowego a nie ciagle to samo dlubac ;),hmm co do jakiegos dodatkowego detalu... to ja niebardzo wiem co moglem dodac a nie dodalem ale jak ktos ma jescze jakies pomysly to piszcie Pozdrawiam
Napisano 2 Listopad 200618 l Gora modelu fajna ale nogi juz nie bardzo. Ja bym je wymienil na jakies dluzsze, bardziej masywniejsze. Jakbys jeszcze popracowal nad teksturkami i renderem to moze wyjsc na prawde swietna pracka. Pozdrawiam.
Napisano 2 Listopad 200618 l Jest ok tylko dekoracje wyglądają nienaturalnie czysto (no i nie wiem czemu ma dwa takie same ramiona, to chyba dosc nietypowa kombinacja). W każdym razie- uroczy model.
Napisano 2 Listopad 200618 l Ale ogolnie mech robi wrazenie;-) Mozna by z tego zrobic plakacik warhammera, albo cus ;-)
Napisano 3 Listopad 200618 l naprawde, model b. dobry ale mogbys sie jeszccze pomeczyc, dla wlasnego skilla.