sasquatch Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 Naprawde niezle oswietlone! Stawiam na MentalRaya... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 To czy kanapa pasuje czy nie to kwestia gustu, jednak pod względem wykonania jest rewelacyjna (zwłaszcza materiał). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 sasquatch czy to Ty obsługujesz CWD z Warszawy? Dobra robota. Gratuluję wytrwałości przy modelowaniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Gdzie są światła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Pochowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Świetna praca ,faktycznie tylko te niewidzialne lampki zwłaszcza 3 render światła nad kanapą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 sasquatch - zapoznaj się z regulaminem forum [tutaj] a w szczególności z częścią dotyczącą nazewnictwa wątków w poszczególnych działach i popraw temat wątku poprzez edycje pierwszego (Twojego) postu na 1 stronie - przycisk w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sasquatch Napisano 26 Październik 2006 Autor Share Napisano 26 Październik 2006 sasquatch czy to Ty obsługujesz CWD z Warszawy? Dobra robota. Gratuluję wytrwałości przy modelowaniu :) tak to ja:) a skąd wiesz? Scena Vrayowska, niektórych detali brak, ale terminy są tak napięte, że na serio cięzko się wyrobić jeśli na coś takiego ma się np. 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 ładnie jak dla mnie kanapa pasuje ale dlaczego rendery sa takie małe...i książki takie same jak by to było tomy 1-100;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 tak to ja:) a skąd wiesz? Scena Vrayowska, niektórych detali brak, ale terminy są tak napięte, że na serio cięzko się wyrobić jeśli na coś takiego ma się np. 3 dni Oglądałem ich portfolio a dobra robota zapada w pamięci :) Z tymi terminami to żart? 3 dni na sam render czy razem z modelowaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 mam wrażenie że kamera za wysoko, bump na podłodze przesadzony. poza tym git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sasquatch Napisano 26 Październik 2006 Autor Share Napisano 26 Październik 2006 Oglądałem ich portfolio a dobra robota zapada w pamięci :) Z tymi terminami to żart? 3 dni na sam render czy razem z modelowaniem? --------no 3 dni z modelowaniem, straszny zapierdziel czasami jest... to mało czasu nieprawdaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Hehe, to spróbuj się wyrobić dostając zlecenie ok 22.oo wieczorem z terminem na rano dnia następnego, to jest zapierdziel;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sasquatch Napisano 26 Październik 2006 Autor Share Napisano 26 Październik 2006 z klasyką niema szans... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 Co ja moge powiedzieć...? To marmur jest? Firanki dziwnie się przy dole rorszerzają...ta tak miało być? Super Render...wida, że Vray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 z klasyką niema szans... To rzeczywiście inne bierki, inny modeling, bardziej skomplikowany. U Ciebie widać kawał świetnej roboty, a biorąc jeszcze pod uwagę czas ---> rządzisz;) Możesz mnie uczyć ;P, muszę wymodelować nogę ozdobną, coś na wzór takich jakie spotykało się przy starych wannach;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sasquatch Napisano 28 Październik 2006 Autor Share Napisano 28 Październik 2006 Co ja moge powiedzieć...? To marmur jest? Firanki dziwnie się przy dole rorszerzają...ta tak miało być? Super Render...wida, że Vray -----:)))))Firanki mnie rozwaliły;) to są zasłony;)) klasyczne i tak miały być..pozdro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi