Napisano 25 Październik 200618 l To czy kanapa pasuje czy nie to kwestia gustu, jednak pod względem wykonania jest rewelacyjna (zwłaszcza materiał).
Napisano 26 Październik 200618 l sasquatch czy to Ty obsługujesz CWD z Warszawy? Dobra robota. Gratuluję wytrwałości przy modelowaniu :)
Napisano 26 Październik 200618 l Świetna praca ,faktycznie tylko te niewidzialne lampki zwłaszcza 3 render światła nad kanapą .
Napisano 26 Październik 200618 l sasquatch - zapoznaj się z regulaminem forum [tutaj] a w szczególności z częścią dotyczącą nazewnictwa wątków w poszczególnych działach i popraw temat wątku poprzez edycje pierwszego (Twojego) postu na 1 stronie - przycisk w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty.
Napisano 26 Październik 200618 l Autor sasquatch czy to Ty obsługujesz CWD z Warszawy? Dobra robota. Gratuluję wytrwałości przy modelowaniu :) tak to ja:) a skąd wiesz? Scena Vrayowska, niektórych detali brak, ale terminy są tak napięte, że na serio cięzko się wyrobić jeśli na coś takiego ma się np. 3 dni
Napisano 26 Październik 200618 l ładnie jak dla mnie kanapa pasuje ale dlaczego rendery sa takie małe...i książki takie same jak by to było tomy 1-100;]
Napisano 26 Październik 200618 l tak to ja:) a skąd wiesz? Scena Vrayowska, niektórych detali brak, ale terminy są tak napięte, że na serio cięzko się wyrobić jeśli na coś takiego ma się np. 3 dni Oglądałem ich portfolio a dobra robota zapada w pamięci :) Z tymi terminami to żart? 3 dni na sam render czy razem z modelowaniem?
Napisano 26 Październik 200618 l mam wrażenie że kamera za wysoko, bump na podłodze przesadzony. poza tym git
Napisano 26 Październik 200618 l Autor Oglądałem ich portfolio a dobra robota zapada w pamięci :) Z tymi terminami to żart? 3 dni na sam render czy razem z modelowaniem? --------no 3 dni z modelowaniem, straszny zapierdziel czasami jest... to mało czasu nieprawdaż?
Napisano 26 Październik 200618 l Hehe, to spróbuj się wyrobić dostając zlecenie ok 22.oo wieczorem z terminem na rano dnia następnego, to jest zapierdziel;D
Napisano 27 Październik 200618 l Co ja moge powiedzieć...? To marmur jest? Firanki dziwnie się przy dole rorszerzają...ta tak miało być? Super Render...wida, że Vray
Napisano 27 Październik 200618 l z klasyką niema szans... To rzeczywiście inne bierki, inny modeling, bardziej skomplikowany. U Ciebie widać kawał świetnej roboty, a biorąc jeszcze pod uwagę czas ---> rządzisz;) Możesz mnie uczyć ;P, muszę wymodelować nogę ozdobną, coś na wzór takich jakie spotykało się przy starych wannach;D
Napisano 28 Październik 200618 l Autor Co ja moge powiedzieć...? To marmur jest? Firanki dziwnie się przy dole rorszerzają...ta tak miało być? Super Render...wida, że Vray -----:)))))Firanki mnie rozwaliły;) to są zasłony;)) klasyczne i tak miały być..pozdro!!!