Napisano 29 Październik 200618 l szybka pracka... bitmapy, hair & fur :) odskocznia od forgotten city i nauki :P wkoncu w tym roku matura :/
Napisano 29 Październik 200618 l drzewa nie najlepiej wyszly(troche dziwne ze tak to zostawiles bo to raczej latwo poprawic), ale praca ma fajny klimat i pomimo niedociagniec bardzo mi sie podoba pozdr.
Napisano 29 Październik 200618 l Bardzo fajnie tylko szkoda ze ta trawa przebija sie przez to drzewo - bardzo razi to i rzuca sie w oczka :]
Napisano 29 Październik 200618 l całokształt bardzo ładny, takie bardziej 2d, zwłaszcza na miniaturce:) najładniej wyszła woda, trawa na dole wygląda troche jak plastikowe rurki :p
Napisano 29 Październik 200618 l mnie tyez sie podoba stymze tyo heaven to chyba nie heaven bo jakos tak pochmurno ;P
Napisano 29 Październik 200618 l Autor dlatego jest pytajnik :P :) dzieki za komenty, postaram sie poprawic :)
Napisano 29 Październik 200618 l Autor bawiłem sie troche i wyszło cos takiego... moim zdaniem fajnie wiec wrzucam tutaj :) co myslicie?
Napisano 29 Październik 200618 l Tu chodziło mi bardziej o drzewa ;) są na alphach? pewnie dlatego... Wersja z sepią dużo przyjemniejsza :) Pozdrawiam.
Napisano 29 Październik 200618 l Autor aha :D :) heh no alpha, dlatego na wersje kolorowej wydawało sie tak bardzo plasko... sepia troszke zredukowała ten efekt :)
Napisano 29 Październik 200618 l na miniaturce lepiej wyglada, przy powiekszeniu trawa jest troche dziwna za rzadka i taka patyczkowata, ale woda wymiata; druga wersja lepsza;)
Napisano 30 Październik 200618 l takie sra kie to wyszło...niby fajnie ale mi sie nie podoba...taka tapetka...woda jak w grach...może być