Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

szybka pracka... bitmapy, hair & fur :) odskocznia od forgotten city i nauki :P wkoncu w tym roku matura :/

123123wersja1fp8.th.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

drzewa nie najlepiej wyszly(troche dziwne ze tak to zostawiles bo to raczej latwo poprawic), ale praca ma fajny klimat i pomimo niedociagniec bardzo mi sie podoba

pozdr.

Napisano

Bardzo fajnie tylko szkoda ze ta trawa przebija sie przez to drzewo - bardzo razi to i rzuca sie w oczka :]

Napisano

całokształt bardzo ładny, takie bardziej 2d, zwłaszcza na miniaturce:) najładniej wyszła woda, trawa na dole wygląda troche jak plastikowe rurki :p

Napisano

mnie tyez sie podoba stymze tyo heaven to chyba nie heaven bo jakos tak pochmurno ;P

Napisano
  • Autor

dlatego jest pytajnik :P :) dzieki za komenty, postaram sie poprawic :)

Napisano
  • Autor

bawiłem sie troche i wyszło cos takiego... moim zdaniem fajnie wiec wrzucam tutaj :)

123123wersjasepiawd6.th.jpg co myslicie?

Napisano

Tu chodziło mi bardziej o drzewa ;) są na alphach? pewnie dlatego...

Wersja z sepią dużo przyjemniejsza :)

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

aha :D :) heh no alpha, dlatego na wersje kolorowej wydawało sie tak bardzo plasko... sepia troszke zredukowała ten efekt :)

Napisano

na miniaturce lepiej wyglada, przy powiekszeniu trawa jest troche dziwna za rzadka i taka patyczkowata, ale woda wymiata; druga wersja lepsza;)

Napisano

takie sra kie to wyszło...niby fajnie ale mi sie nie podoba...taka tapetka...woda jak w grach...może być

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności