zeet Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 Witam Taki szybki tutek w odpowiedzi na pytanie jakie dostałem na forum. Filmik pokazuje kilka metod nanoszenia detalu na model , bardziej dla osób które już poznały interfejs Zbrusha. Może się komuś przyda :) Czas 7min/avi/ 63 mb/bez dźwieku http://rapidshare.com/files/1136952/...brush.rar.html 1 1
zeet Napisano 30 Październik 2006 Autor Napisano 30 Październik 2006 3 pytanka- Czy komuś ten tutek się przydał? Czy zrobić nowy z słownym komentarzem i na konkretnym przykładzie? Może jakieś inne opcje programu w nim pokazać? Poproszę o odpowiedzi-propozycje :)
Georgas Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 dzięki wielkie za tutek przydał się :) jak by ci się chciało to możesz zrobić na przykładzie i z komentarzem, super by było ;)
maczuga Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 przez 24h sciagnelo go 17 osob (wlasciwie 18 bo ja zasysam :) wiec mozna wnioskować że się przydał. Zaraz obejrze i zobacze czy mam racje :)
Remedy Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 Ściągam go teraz, zobaczymy coś tam wymyślił. Tak na marginesie to widzę, że rapidshare zmienił serwery i strony łądują się znacznie szybciej. Co z tego skoro czas oczekiwania jeszcze się wydłużył (na plus za to prędkość ściągania - u mnie 1Mbit/s). Polecam wszystkim http://www.sendspace.com.
maczuga Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 khmpf... 7 min w 61 MB? jak ty to kompresowałeś? 1
zeet Napisano 30 Październik 2006 Autor Napisano 30 Październik 2006 Dzięki za odpowiedzi ,filmik powstał na szybko i po raz pierwszy używałem Camtasia Studio i jeszcze nie łapię funkcji tego programu dlatego ten plik tyle waży :). Następne postaram się maksymalnie odchudzić. Pokazane w filmiku metody to połączenie informacji zebranych z kilku tutoriali ,metody te osobiście stosuję przy pracy nad detalem. Jest taki ciekawy patent na robienie normal mapek w Zb, bez modelowania , może w następnym filmiku. Howg :)
maczuga Napisano 31 Październik 2006 Napisano 31 Październik 2006 Jest taki ciekawy patent na robienie normal mapek w Zb, bez modelowania , może w następnym filmiku. byle szybko ten vtut :)
krzyhhh Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 właśnie zassysam :) dzięki z góry i 1ptk for u (grr nie mogę dać :/ why )
patry Napisano 29 Grudzień 2006 Napisano 29 Grudzień 2006 Sorry, że odkopuję starocia :) Zeet - mógłbyś umieścić tego videotuta jeszcze raz np. na megaupload?? (bo na rapid mi nie chodzi :( )
Rekomendowane odpowiedzi