Napisano 30 Październik 200618 l Witam Wrzucam ostatnia moja wprawke z animacji. Temat to najstarszy na swiecie gag kreskowkowy. Coz, lubie trenowac na klasyce ;) http://www.nemrod.livenet.pl/filmy/waxo-jump.avi Animka zrobiona za pomoca CATa, czas animacji jeden dzien. Wszelkie opinie mile widziane :) PZdr Nemrod
Napisano 30 Październik 200618 l jak dla mnie bomba !!! doskonała animacja postaci. nic więcej do dodania!!
Napisano 30 Październik 200618 l Podpisuje sie. Jak na jeden dzien animowania to bardzo ladnie wyszlo.
Napisano 30 Październik 200618 l Wymiatasz człowieku! Pokaż na forum więcej swoich pracek, miło zobaczyć naraszcie coś na poziomie w Animations Pozdro
Napisano 30 Październik 200618 l Fajnie wyszło ;) Klasycznie to by mogła jeszcze mocniej szyja się rozciągnąć... tak aby dodatkowo JESZCZE wzmocnić tą rozciągliwość na końcu... a tak, to bardzo ładnie wyszło :) czyściutko.
Napisano 31 Październik 200618 l bardzo ładnie, ale na końcu rzeczywiście głowa mogłaby zostać chwilkę i dopiero po chwili dołączyć do reszty ciała
Napisano 31 Październik 200618 l genialne kocham humorek w tym stylu :D, chlopaki maja racje fajnie by bylo gdyby spadal czesciowo tak jak np. w Tomku i Jerzym , kotek spadal do szyji ktora robila sie dlugggggga GLUPI wyraz twarzy i dopiero spada glowa :) Ale tak czy inaczej animka rewelacja
Napisano 31 Październik 200618 l switene!! tez uwielbiam takie animki sam chcialem takie cos porobic ale nie starczylo mi sil na nauke animacji :D