maczuga Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 Czy jest sens brać się za jakieś poważniejsze modelowanie z zbrushu bez tabletu? I jeśli nie, to jaki tablet byście polecali w miare dobry do 500 zł? Z góry dzięki.
Matti Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 tablet na pewno ulatwia prce z zbrushem(i to w duzym stopniu). Ja mam Wacoma volito2 i jestem z niego bardzo zadowolony. b.dobrze pracuje mi sie nim w zbrushu. Jest maly i poreczny;)
zeet Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 Tablet mam dopiero od miesiąca i jak do tej pory obywałem się bez niego , jak dla mnie zaleta pracy z tabletem w tej chwili to bardziej precyzyjne malowanie tekstur i modelowanie detalu , którego grubość można płynnie regulować naciskiem piórka. Większość modelowania nadal wykonuję mychą - przyzwyczajenie :).
Remedy Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 maczuga: odpowiedź na pytanie dotyczące tego, który tablet wybrać znajduje się w wątku o tabletach, w dziale Hardware. Myślę, że Volito/Volito2 będzie najlepszym wyborem, bo kupowanie droższego tabletu tylko do Z-brusha to strata pieniędzy.
maczuga Napisano 31 Październik 2006 Autor Napisano 31 Październik 2006 a w jakiej cenie są te volito i volito2 i jaki rozmiar obszaru, po którym sie rysuje? (nie wiem jak to nazwać :)
Destroyer Napisano 31 Październik 2006 Napisano 31 Październik 2006 A6 mam i chwale sobie ;P możesz na allegro LINK lub TUTAJ taniej za graficzną tabliczke Volito :D ale przesyłka 38 zł !! więc prawie to samo :p
maczuga Napisano 31 Październik 2006 Autor Napisano 31 Październik 2006 fikołek dzięki-chyba sobie załatwię tego volito2, tani i wyglada na porzadny :) repucik, o ile wejdzie @edit nie wszedł
KLICEK Napisano 31 Październik 2006 Napisano 31 Październik 2006 powiem Ci ze nie pamietam kiedy ostatni raz wyciagnelem tablet do modelowania w zbrushu ... robie wszystko myszka i nie nazekam , oczywiscie tez jest roznica jaka myszka robisz
Destroyer Napisano 31 Październik 2006 Napisano 31 Październik 2006 repucik, o ile wejdzie @edit nie wszedł no nie tak nie może dalej być, trzeba zmienić regulamin :P :D
Rekomendowane odpowiedzi