Eloy Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 Oto mój Pickup w 3D Studio Max. Jak narazie w "praniu". Jest stworzony z Boxa (Pełna wyobrażnia). Jego nazwa to Hilary... No i tu nie wiem. Jeżeli możecie podpowiedzcie dalszą część nazwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 oooo Hilary.... no cóż... Brakuje chamferów w wielu miejscach. Taki nawet fajny :) Pokaż siatkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 Malarze zawsze zaczynają karierę od malowania "z natury" czyli obiektów istniejących, uczy to wyczucia proporcji, światła, cienia, światłocienia itp. :)Tobie równierz radzę, bo tyczy się to tez modelowania. Niezastąpiony na początek: http://67.15.36.49/team/Tutorials/fiat500/fiat500.asp I pamiętaj, robienie tutków to żaden wstyd :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eloy Napisano 1 Listopad 2006 Autor Share Napisano 1 Listopad 2006 Jest Problem, zgubił się projekt chyba będę musiał zacząć od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zioło Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 Jest Problem, zgubił się projekt chyba będę musiał zacząć od nowa dzięki Bogu!;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eloy Napisano 2 Listopad 2006 Autor Share Napisano 2 Listopad 2006 Zioło na przekur tobie zrobiłem nowego: tylko ta boczna szybka nie wyszła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gen.Baton Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 Jaki bogaty w detale ummmmmmmmm uczta dla oczu:P hehehe, poka siateczke:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eloy Napisano 4 Listopad 2006 Autor Share Napisano 4 Listopad 2006 Siateczka. Tak jak prosiłeś. (Mały detalik dorobiony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 bardzo fajjnie czekamy na wiecej ;) polecam--> http://67.15.36.49/team/Tutorials/fiat500/fiat500.asp pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 Eloy Ty chyba nie czytasz postów... Vorek dal Ci bardzo dobry tutek, wez go przerob i bedziesz bogatszy o doswiadczenia.. zobaczysz bedziesz sie smial z siebie i wstydzil, ze takie cus pokazjesz tu o. pozdro i powodzenia edit: no i nielot mnie wyprzedzil :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 duzo nauki cie czeka ;) tyle z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eloy Napisano 6 Listopad 2006 Autor Share Napisano 6 Listopad 2006 Kiedyś próbowałem zrobic HONDĘ S2000 i zonk. Nie wyszła. Pokręcone polygony. O matko MeshSmooth nie pomagał. Wywaliłem. Nie wiem może zacznę od początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Może lepiej zacznij od przestudiowania jakiegoś videotutoriala? Car4ever polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 O cie jasny pierun... ;P Co to ma byc...??!! Fuuuj... :) Te tutki to dobry pomysl... trzeba sie najpierw doksztalcic zeby pozniej szalec w temacie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eloy Napisano 12 Listopad 2006 Autor Share Napisano 12 Listopad 2006 Kontynuacja tematu na http://www.maxima3d.yoyo.pl/forum/viewthread.php?forum_id=35&thread_id=4 Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 13 Listopad 2006 Share Napisano 13 Listopad 2006 eeeeeeeeee obraziłeś sie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3grosze Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 no kurde :] zgadzam się, jesteś przekur :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi