Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No wiec jest taka sprawa jestem zaproszony w sobote na 18. Dostalem zaproszenie od 2 osób które ze sobą chodzą od dobrych 2 lat...ogólnie czuje sie jak bym był zaproszony na ślub(wrr...)...aha te osoby nie mieszkają razem... wiec ogólnie potrzeby mi przezent jeden dla 2 osób POMOCY!!!

• Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Podręcznik kamasutry i będą wniebowzięci ;)

ewentualnie coś do zabaw sado - maso - jakiś pejczyk, kajdanki itp.

No ale to prezenty raczej dla wyluzowanych ludzi, jak oni tacy nie są to nie kupuj bo się jeszcze obrażą ;)

Napisano
podwojne dildo :] to zawsze sie przydaje w kazdym domu :]

mi się przydało podczas robienia bruzdy w betonie na instalacje elektryczną, idzie jak zły w beton, tylko akku trzeba kupić

Napisano

przetnij na pół jakiś prezent (np. deskorolke) i daj każdej osobie po połówce.

Napisano

daj jednemu widelec, a drugiej nuz. i powiedz ze moga juz skonsumowac swoj zwiazek :P:P:P:PPP

Napisano

łeee ale fikołek teraz wyskoczyłeś, słabe takie coś i nie modne troche ;P ;P

A jacy są Ci ludzie? wyluzowani czy sztywniaki jakieś?

Napisano
  • Autor

hmmm...chyba już wiem co kupie;p ale nie powiem żeby nie było że kogoś bardziej lubię:D wiec małe podsumowanie :D cześć forum jest całkiem zboczona...haha...jak moja mam to przeczytała to nic nie powiedziała...:D a tak po za tym to szczyt egoizmu pokazał nam Xiz0r chamstwo...hehe ja kiedyś ukradłem koledze z 18 1/2l.wódki żebym miał co pić za 2 dni:D

Piszcie dalej!!!!!!!!!!

Napisano
  • Autor

tak tak po prostu lubisz tylko drogą wóde wiec kupujesz takie coś na prezent i potem sam pijesz xD wszyscy wiedzią jaki jesteś naprawde xD

Napisano

jak są normalni to kup im coś z sex shopu ;) alkohol odpada.. wypiją.. i zapomną.. (no chyba że będzie mała "wpadka" pod wpływem ... to wtedy nie zapomną... i przydadzą im się pieluchy xD )

Napisano

lol. dobre krzych ;)

zabawki z sex shopu rulz, na 18 nastkach na którch byłem zawsze był jakiś gadżet :) piękne czasy :)

edit -> Tomuś, zmiłuj się... dawać takie wątki mamie do poczytania... Chcesz żeby dołączyła do rzeszy mam uważającyh że net psuje młodzież???

Napisano

kup jakis młotek w sklepie z narzedziami + plakietka z napisem z jajem i oczywiscie flaszeczka;D Jak cos zostanie to daj mi znac:D

Napisano

gdybym była na woim miejscu to bym kupiła taką rzecz która jest zgodna z ich zainteresowaniami ;p... muszę przyznać, że nikt nie zna tych twoich znajomych lepiej niż ty [z obecnych na tej stronie], więc bądz ostrożny przy spełnieniu jakiejś zamieszczonej tutaj rady :):)

pozdro :):)