Napisano 3 Listopad 200618 l Na forum mamy już speed modeling, rendering, painting i chyba jeszcze coś, teraz nie pamiętam :) Co myślicie o tym żeby powstał speed animating? Takie animacje "na szybko" o dowolnej tematyce :) Odpowiedzcie w sondzie i jakoś uzasadnijcie.
Napisano 3 Listopad 200618 l nie bo zaraz by upadło a po za tym po co wydziwiać ? z tego co widze to w dziale animation nic sie nie dzieje pod wzgledem prac, no moze jedna osoba cos da dobrego, czy tam dwie a tak to nic. + bo prawde mówiać nikt by tam nie zaglądał po jakims czasie.
Napisano 3 Listopad 200618 l Ja jestem ZA, bo wkońcu możnaby się nauczyć na speeda robić realistyczną animację chodu, skoku itd, itp.
Napisano 4 Listopad 200618 l Uczyś się możesz bez tego wątku... Co by się pojawiało w takim wątku - animacje chodu zrobione z gotowców przy uzyciu CS przez początkujących userów?
Napisano 4 Listopad 200618 l jak masz fantazję to zakładaj... I wrzucaj jakąś pierwszą pracę żeby coś było na start... Jak się przyjmie to może przykleją a jak nie to szybko zniknie i już edit-> aha, no założyłbyś i zobaczyłbyś czy ludziom się podoba czy nie, a tak robiąc jeszcze do tego ankietę zastanawiając się "czy aby założyć wątek" tworzysz kolejny wątek :D Tak wię w ten sposób tworzysz już dwa... A to jest trochę hmm - spamowanie?
Napisano 4 Listopad 200618 l Autor ja nie zamierzam spamować ani nabijać postów, po prostu uważam że zakładanie takich wątków należy uzgodnić i upewnić się czy będzie przydatny. Ale z ankiety wynika że nie, to nie zakładam :)
Napisano 8 Listopad 200618 l mysle ze maczuga chce rozruszac troche ten dzial, jak sie nie przyjmie to upadnie. heh ale problem.
Napisano 8 Listopad 200618 l Nie ! :] jezeli ktos chce rozruszac dział animejszon to niech zrobi cos tam umiesci dobrego i odrazu ruch sie zrobi xD