saladynsan Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 O Leparkour czy też freeruningu chyba każdy słyszał, postać ta będzie do animacji jest czarnoskórym biegaczem w miejskiej dżungli:). Co do modelowania to jeszcze trochę ubrania pomarszczę i chyba przejdę do teksturowania, docelowo miał mieć zamiast czapki "crosswords" (nie wiem czy dobrze to napisałem) to takie warkoczyki przy samej skórze ale jeszcze kminie jak by je zrobić jak nic nie wymyśle to będzie miał czapeczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 MOdel wydaje się być ładny, albo te ramiona wydają sie jakieś dziwne bo są zgięte albo niewiem (oświetlenie??). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arxis Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 wydaje mi się, że bicepsy nie wyszły, ręce też jakieś przykrótkie, teraz wygląda jak nie przymierzając poseł PiS, pan G. EDIT: inaczej, ramiona są wporządku (poza tym bicepsem), ale od łokcia do dłoni jest za mała odległość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 ciekawy pomysl, nic tylko czekac na updaty;) faktycznie organika siada sprobuj to poprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 Nareszczie coś pożądnego na forum!!! :) Model fajny, a nawet bardoz fajny :) Będziesz go rigował i zrobisz filmik?? Plisssss :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaspar Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 eee Saladynsan dziabnij te ramiona nieco lepiej. Jak na moje oko ( po 5 mocnych okocimiach) to nieco dziwnie wygąda. Axe camara :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 Zapowiada się super :) część ręki od nadgarstka do łokcia jest za krótka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 Wyglada jakby miał albo za długi biceps albo za krótke przdramię. No chyba że to złudzenie optyczne przez rzut kamery. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladynsan Napisano 2 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2006 Dzięki za komentarze, brak czasu, dlatego tak mało updatów, ale czas kontynuować. Przedłużyłem trochę przedramię, ale w sumie chciałem zrobić takiego kafarka. Zrobiłem szybki ringing aby zobaczyć co i jak. Dopracuje go jeszcze trochę i czas na teksturki ale żeby nie było kolejny render. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piun Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 spodnie na nodze z tyłu powinny zwisac w dół nie do góry :)) i jeszcze jakby mu sie koszulka troche obsuneła to mógłbyś pokazac jaki ma kaloryfer:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 dziwnie połamany :) ale te wszystkie tańce chyba tak właśnie wyglądają;) nie wiem nie znam się:) proszę tylko o siatkę z bliska twarz i rączkę .. jeśli można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 Bardzo fajnie :) Ale to co pokazałeś to raczej breakdance, a nie le parkour... Zrób lepiej jak gościu robi king konga na przeszkodzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 serwus :) bardzo ciekawie sie zapowiada. To bedzie stilka, czy animacja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi